Ahojte, minuly mesiac mi vyšiel falošne pozitívny test (mamatest), gynekologička to nepotvrdila. Po zvysok týždňa som sa testovala a čiarka odišla, iné testy ani pozitívne neboli. Tento mesiac som sa otestovala znova a znova pozitívny, tentokrat už aj iná značka( mamatest a maybebaby). Menstruacia mi nevymeskala,teraz došla o týždeň skôr. Ku gynekologické sa tak rýchlo nedostanem a budem sa testovať či čiarka zostane, chcem sa však spýtať či máte s podobnou situáciou skúsenosti. Čítala som veľa recenzií na testy ale aby boli pravidelne falošne pozitívne to mi príde divne.. ďakujem krásne
@sandra2200s skús si popozerať na nete niečo o biochemickom tehotenstve … aj mne sa stalo a myslím že veľa ženám … vide pozitivny test ale príde aj ms a čiarka proste časom zmizne … drobec sa proste neuhniezdi a vybavene, odíde s menštruáciou … ja som mala krásne pozitivny silný test, začala som krvácať tak som bežala k doktorke a už sme len sledovali z krvy ako Hcg klesá a na testoch slabne čiarka … a bola tam ešte dlho teda po dvoch týždňoch som prestala testovať … ďalší mesiac mi vyšlo zdravé tehotenstvo
@julie19 áno ja som rátala aj s touto možnosťou, len má zaskočilo že sa to druhý mesiac zopakovalo :D to mi príde ako taký nevydarený vtip, tie dve ciarky by som s najväčšiou radostou prijala len teraz uz žiadnemu testu neverím, je to potom veľké sklamanie. Moja gynda má tak 2 týždne čakaciu dobu, tak budem pevne dúfať ze ciarky zostanú
@sandra2200s zvolilia si si na testovanie najhorsie znacky na trhu takze mna to neprekvapuje. Este sa k nim radi pepino. Nabuduce radsej testuj znackami livsane ale dr.max
@miankass uz dávno nie.
@sandra2200s s mamatestom sa mi to stalo ale žeby si mala 2 odlišné testy falošne pozitívne sa mi nezdá. Skus zas na gyn
Ja som v den očakávanej msala mama teste 2 čiarky a ms došla o deň neskôr, aj keď hola o niečo slabšia a kratšia. Ďalší test negatívny.... To bolo posledný krát čo. Som robila testy de facto hneď. A pred MS úplne zbytočné testy robiť.
@sandra2200s maybebaby sú aktuálne rovnaké testy ako pepino, len v inej škatuľke, takže rovnako duchuju.. skús si napr dr. Max alebo livsane
@tehotna40 vyskúšam tie dr max, ja som neriešila aký test, keď sú tak nespoľahlivé prečo sa ešte predávajú 🤯
@sense ja som ms ale dostala, robila som si ten test 2 dni po skončení len tak z divného pocitu že má prsia bolieť zostali
@sandra2200s to je dobre otázka, každopádne keď si nájdeš staršie diskusie, celkovo sa tie tehotenské testy veľmi pohoršili.. veľmi sa divím, že to ďalej vyrábajú, sama som mala situáciu, kedy mi vyšiel poepino duch, tak si hovorím, že kúpim aj iný test, kúpila som maybebaby a keď som to otvorila, skoro na porazilo, že to boli úplne toto žne testy, ostatné testy som mala negatívne z iných značiek
@sandra2200s ja som dala včera 5.50 v lekárni dr max za ultra včasný clearblue test, som 14 dpo a mam tam ducha 😀 tak asi až taky ultra včasný nebude 😀 takže vyhodila som dosť peňazí, spravila test a aj tak neviem na com som..
Strasne vela testov je co teraz duchuju. Mam pocit ze to len preto aby zeny kupovali a kupovali. Ved.je.chore ze muz ocika test a je tam duch... Jedna baba to tak skusala lebo sa jej nezdalo.ze stale duch.
@sandra2200s inak teraz si testy celkovo dosť na prd mam pocit, mne ukázal tehu test ducha ja v čase ovulácie. A raz tu jedna kocka dávala test kde vyšla slabá čiarka ten test ocural ale jej partner keďže na každom teste mala čiarku a nesilnela. A jedna raz písala ze na mama teste jej spravilo čiarku aj keď namocika test do koly, takže toľko k spoľahlivosti testov
@mojeprvebabatko vidím prepity test a nie ducha
@mojeprvebabatko u mna práveže sú dosť výrazne, každopádne zhodli sa tu viaceré že sa na tie testy spoľahnúť jednoducho nedá
@sandra2200s no ale toto su uz ciarky pekne. Nie duchovia.. menzes bol normalny ako vzdy?
@sandra2200s
@sandra2200s to máš pekné čiarky a nebola si tehotná? Já pošlem ešte túto fotku. Je to ten istý test
@tehotna40 ten istý test
všetko jeden test a iná značka negatívna 😂
@sandra2200s toto sú ale už pekne čiarky, každopádne skús ešte iný test, no v tvojom prípade o duchich hovoriť nemôžeme
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sandra2200s myslim, ze to klaplo a naozaj je najlepsia navsteva gyn, ale to pocka aj tri tyzdne kludne. Lebo tam sa neda nic take robit .