Falošne negatívny test - skúsenosti

6. jún 2024

Ahojte mali ste už takto falošné pozitívny? Keďže neviem aký typ to bol a ďalší test mi ukázal negatívny výsledok (Iný druh)
1.chránený styk (rupol kondóm)
2. Mame detí
3. Do 3hodin použitie "po" lieku
4. O týždeň nato MS (prvá naozajstná po pôrode)
5. Test robený po MS, pre ukludnenie keďže som mala blbé sny a vždy mi skoro sny vychadzajú. ... no výsledok bol naozaj ako v tom sne a kľudná teda viac niesom 😃
6. Cca 3tyzdne su to od toho dňa čo som užila liek
7. Robila som aj z ranného moču ten druhy typ testu a ten vyšiel negatívny (negatívne boli Mamatest prúžkový)

P.s : na komentáre typu: prečo atď a možnosti atď všetko vieme sme dospelí ľudia no chránení sme boli no blbá náhoda sa stala, ktorú sme chceli "dajme tomu zachrániť" (blbé ja viem ale neviem ako to ináč napísať, ale akože 3 detí mať v krátkom časovom období medzi sebou.... tie ktoré máte viacej detí určite pochopíte.. ze áno ľúbime ich ale v dnešnej dobe je niekedy aj to jedno veľa (krutá pravda pre naše Slovensko) ale odbočujem len nechcem čítať hlúposti, som aj tak v strese keďže poslednú porod bol vselijaky, ďalší plán na bábo bolo tak o tých 10r a ak sa podarilo teraz tak fakt neviem. Jednoducho napísané.... bojím sa aj keď mam 2 detí aj keď mam super chlapa, blízkych ale to ci to zvládneme, robota škôlka neskôr škola a všetko okolo detí. ... a hlavne tie pohľady čiže nikto nevie a ani nebude vedieť ak aj náhodou sa podarilo (a uz tam je, nedáme si ho vziať o to tu nejde )

Len som chcela ci ste niektorá mala skúsenosť s týmto typom testu a že takto falošné nakoniec ukázal pozitívny test. Lebo mne vždy keď takto ukázal aj iné tak som bola tehotná tak neviem 🙄 len ma mocú tie ďalšie negatívne

K Dr. sa chystám len čakám ak náhodou tak už nech sa to aj ukáže na sone
Pekný večer

dzulli1980
6. jún 2024

No ak to bol test zn. Pepino, stačí, že vypiješ kávu a máš // ... ms Ti už mešká?

anjelicek26
6. jún 2024

Tieto testy neduchuju, podla mna je to tam... niekto k vam velmi velmi chce prijst... a aby ta trosku potesim , svokra to takto mala

- chlapcov vychovavala prakticky ako dvojcata:
- dala ich naraz do skolky
- dala ich naraz do skoly
- vsetko oblecenie otocila, lebo jej to sedelo (11 mesiacov maju rozdiel)
- jedna materska-rodicovska a mohla nazad do prace

Kazdopadne sprav si test o dva dni, z ranneho mocu, teraz vecer uz s nicim nespekuluj, musi byt este velmi skoro...

autor
6. jún 2024

@dzulli1980 nebol to pepino tie nekupujem no neviem presne krabičku som vyhodila 🙂

autor
6. jún 2024

@anjelicek26 krásne si to napísala 🩷🙂 dakujem

slavuska131
7. jún 2024

Ahoj ja mám to isté jeden test pozitivny a dalšie negatívne
Ale som tehotna ale majú podozrenie na začínajúci potrat

autor
7. jún 2024

@slavuska131 och tak snáď nie 😒🙂 dnes bežím k Dr. Vezme aspoň krv 😊

autor
7. jún 2024

Nakoniec dalsi test o týždeň, krv mi bude brať ak bude test pozitívny 🙂 keďže vravel ze za týchto okolností by to bol asi zázrak🙂 zatiaľ na Sone nič nebolo všetko prázdne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre