Extrémne citlivá na vône

angi07
6. jan 2019

Ahoj som 13 dni po MS 1.jan( 7dni po MS) .som mala spinenie -si myslim ze ovulka- a vcera som zrazu nevedela zjest banan neskutocne mi to smrdelo a dneska cerstve uhorky no proste na zvracanie...podla mna je este brutus skoro na taketo priznaky....nikdy sa mi to pred tym nestalo....je tu niekto ktora z vas bola taka citliva tak skoro ??? pri prvom dietati to bolo uplne v poho iba som musela pomarance😊

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danyb
7. jan 2019

tehotenské príznaky sú spôsobené hormónmi vylučovanými žltým telieskom, to vzniká až po uhniezdení vajíčka v maternici a to trvá 5 - 10 dní po oplodnení (nie ovulácii - vajíčko sa môže oplodniť aj jeden dva dni neskôr ako bola ovulácia) takže je málo pravdepodobné, že už cítiš tehu príznaky ale všetko je možné 🙂 držím palčeky aby všetko dopadlo tak ako si želáš 🙂

rebeca40
7. jan 2019

@angi07 takto som ja zistila,ze som tehu no s tym rozdielom ,ze mi smrdeli ludia.zápach potu no fuj a hlavne po obchodoch to som sa snažila len manzela posielať preslo to az v 5 mesiaci 🙈

angi07
autor
7. jan 2019

ja uz fakt neviem sa bojim ze mam iny problem na dnes rano uz ani vajicka som nemohla a uz aj voda mi smrdi...samozrejme palacinky a chip nie 😅😅😅

rebeca40
7. jan 2019

@angi07 urob test 😉

angi07
autor
7. jan 2019

negat ..ale ani som necakala ine som v strede cyklu ...vsak by bolo este veeeelmi skoro aj pri prvom som mala pozit iba 10 den po meskani .zase ale ani som nemala veru ziadne problemy....no uvidime chceme babo takze dufam ze sa to podari 😊😊😊

danyb
7. jan 2019

@angi07 no som zvedavá ako to dopadne.. ja si osobne myslím že si tvoje telo s tebou teraz robí čo chce.. psychika je sviňa.. a ak chceš otehotnieť, tak máš "falošné" príznaky ☹ ak si v strede cyklu, si sotva po oplodnení, a ako som písala vyššie všetky príznaky spôsobujú hormóny, ktoré zatiaľ v tele asi nemáš a ak áno tak zatiaľ len vo veľmi malom množstve.. ja som mala príznaky až na začiatku 6 týždňa po poslednej MS.. a aj to ma najskôr boleli prsia ale do 15tt mi bolo fakt že strašne zle..
ale samozrejme ti veľmi prajem, aby si nemusela tak dlho čakať ako ja na dve paličky 🙂 daj vedieť ako si dopadla, skús testovať v deň očakávanej MS 🙂

angi07
autor
7. jan 2019

@danyb uvidime...priznam sa ze prave teraz som to uz nechala tak povedala som si ze nebudem sledovat ovulku neznacim nic nesledujem nic ... skusame uz vyse 8 mesiacov ale skor by som povedala ze viac som sa sledovala pred tym nez teraz ....no nic.ked bie teraz tak potom nabuduce.uz mam jedneho krasneho synceka takze nezrutim sa ked sa druhe babo nepodari 😊 len pred tym sa mi to este nikdy nestalo deju sa so.mnou zvalstne veci tak patram ci nahodou nema niekto podobne skusenosti...ale jednu som uz nasla 😊vid hned prvy koment. pekny vecer 😘

angi07
autor
7. jan 2019

@danyb inac aj pri prvom som mala ovulku ihned po MS este som spinila a otehotnela som vtedy.viem to na 100% bo hned potom som chytila mykozu a cely mesiac sme neboli spoli iba vtedy 😏😁

danyb
8. jan 2019

@angi07 v každom prípade daj vedieť ako si dopadla 🙂 kedy máš dostať MS?

angi07
autor
8. jan 2019

@danyb o 10 dni.😊

angi07
autor
19. jan 2019

@danyb No zatial mrcha nedosla , už dobrých pár dní mám aj ranné nevolnosti , silný výtok bez zápachu bez svrbenia, bolesti v podbrusku tak bud mám falsoné tehotenstvo alebo mi bude meskat ale príde :-P bo dnesný ranajsí test je stále negatívny 🙂 ked nepríde ani v pondelok asi skocím ku gyndosovi .

rebeca40
19. jan 2019

@angi07 neni tam ani duch nič

angi07
autor
19. jan 2019

@rebeca40 nic. tak isto bolo aj pri prvom.po 3 dnoch meskania uplne nic ani duch a az po 10 dnoch som mala druhu ciarku ... neviem no...cele je take cudne 🤔

rebeca40
19. jan 2019

@angi07 tak budem silno držať palceky aby najbližšie testovanie uz boli // a ak ma dojst mrchusa tak nech ta dlho nenatahuje 🙂

angi07
autor
20. jan 2019

@rebeca40 vsak to....na nervy ...nikdy mi nemeskalo .skorej o 2- 3 dosla uz ale nemeskalo ... este som spekulovala ze pred tyzdnom mi.nasli v moci bakterie chcela mi obvodna predpisat ATB len som povedala ze sa citim zvlastne ze radsej by som vyskusala nieco prirodne tak beriem urovinal akut na mocove cesty...ze by malo vplyv na test ?🤔🤔🤔

danyb
20. jan 2019

@angi07 na test urcite vplyv nema, skor ti zapal mohol posunut MS.. myslim ze tehotna zrejme nie si, test by ti uz ukazal... ale skusaj testovat, mozno si mala posunutu ovulku... ak by ti meskala dva tyzdne treba ist k doktorovi na vyvolavacku... ak si tehu neublizi ak nie, privola MS..

angi07
autor
20. jan 2019

@danyb je to mozne ...uvidime ako dopadnem len nechapen tie priznaky.uz trvali ked mi zistili tie bakterie ze by aj to od toho ???? 🤔

danyb
20. jan 2019

@angi07 skor psychika.. mozno aj vyssia davka progesteronu v lutealnej faze.. jedno s druhym..

angi07
autor
22. jan 2019

dnesna navsteva u gyndosa dopadla tak 50-50 😊ale som pozitivna bral krv vo stvrtok mam vysledky hcg a uvidime 😊

mrkvicka060
22. jan 2019

@angi07 ja som mala prve priznaky pri prvom synovi asi 7-8 DPO. Tiez mi tu niektore zeny mudrovali, ze to nie je mozne, ze si to nahovaram a podobne, ale mala som. Pri druhom synovi rovnako (a toho sme az tak neplanovali, cize nahovarat som si to nemohla), a test bol silne pozitivny uz 4dni pred MS. Podla mna si tehotna. Som zvedava na tie vysledky 😁😁

angi07
autor
23. jan 2019

@mrkvicka060 no ani nehovor uz sa neviem dockat. ja uz davno viem ze som extremne senzitivna vzdy mi aj hovorili ze som ako bosorka casto mam take pocity alebo vycitim take veci ze dovi dopo😊 ze by som od prveho dna citila ze sa volaco deje ???ale zvlastne bo som uz tento mesiac vobec nesledovala ovulku nic a doslo to tak necakane .... neviem no kazdopadne je to veeelmi zvalstne 😊😍 este stale meska zaludok mam zly skoro non stop rano mozem iba tycinky 😁 nic ine , picha ma v non stop v podbrusku prsia uz tak bolia ze wau...tak pevne verim ze hcg bude vyssi a uz aj tehu test bude pozitivny planujem v sobotu spravit to by bolo 7 den meskania.. 🤞

mrkvicka060
23. jan 2019

@angi07 vo stvrtok mas vysledky hcg. V sobotu ti uz test bude zbytocny 😁

angi07
autor
23. jan 2019

@mrkvicka060 na spomienku 😊😅odlozila som aj prvy pozitivny spred 6 rokov prave som to nasla pred vianocami v skatulke tak som zacala chytat a prijat nech mi pomoze 😅😅😅

mrkvicka060
23. jan 2019

@angi07 😁 aj ja mam odlozene 😅

angi07
autor
24. jan 2019

no baby tazke vcera poobede som uz mala taky zvlastny pocit ...taky klud co som sa cudovala ze by som mala byt uplne ze nedockava , nervozna ze co bude s HCG...ale nie... bol to zvlastny pocit...a vecer uz som si bola ista ze nie som tehu. a dnes rano o 5.00 som sa zobudulila na priserne bolesti a nenormalne som zacala krvacat...ako nikdt doteraz. chcelo sa mi vracat z tej bolesti...takze tak . este stale mi smrdia uhorky a a niektore veci neviem z coho to je.... kazdopadne nie z tehotenstva .snad nabuduce 😉😉😉

mrkvicka060
24. jan 2019

@angi07 no dobre a tie vysledky hcg? Kolko to bolo?

angi07
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
angi07
autor
24. jan 2019

@mrkvicka060 neviem nevolala som

mrkvicka060
24. jan 2019

@angi07 no skoda 😔 Tak vam drzim palce, nech sa coskoro zadari ☺

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre