Existuje tehotenský test na dvojičky?

77zuzka7
13. jan 2021

Ahojte dievčatá dnes som bola u Dr a potvrdila mi tehotenstvo. Ale videla tam dve fazuľky. Neviete mi poradiť či je tehotensky test na dvojicky?

alenah31
13. jan 2021

@77zuzka7 tehotenský test zisťuje tehotenstvo a nie to koľko detí čakáš, dokonca ani z odberu krvi u lekára na potvrdenie tehu to nezistíš.

cookie29
13. jan 2021

@77zuzka7 to je vtip? Akoze co by si konkretne chcela? Na tehotenskom teste, ocikat a nech vyjdu 3 palicky ked su tam dvojicky? nie je nic presnejsie ako ultrazvuk, aj ked zavisi od masinky a toho kto ju obsluhuje. A co videla doktorka? 2 embrya? 2 Gestacne vaky? Neviem dost dobre co rozumies pod "fazulkou",

dajen_7
13. jan 2021
hederamonstera
13. jan 2021

ahoj, nie je 🙂 musis pockat na dalsie vysetrenie

anjelicek26
13. jan 2021

Tehotensky test zistuje pritomnost / nepritomnost hcg a nie to, kolko deti cakas. Ach boze ked ja toto citam si vravim, ze trosku sa informovat pred tehotenstvom by zenam neuskodilo. Ci cakas dve deticky a ci sa obe udrzia uvidis na dalsej poradni. Drzim palce.

makova333
13. jan 2021

@77zuzka7 ci cakas dvojicky by si teoreticky mohla zistit hodnotou hcg v krvi, ta by musela byt o dost vysssia ako pri tehu s jednym dietatom. Ale ani toto nemusi byt pravidlo. A urcite to nezisti tehotensky test, kedze jediny vysledok ktory sa nim dozvies je tehotenstvo. Odporucam zacat viac citat.

dom_evi
13. jan 2021

tak a teraz som uz naozaj videla vsetko, domaci test ti ukaze len ci si tehotna nie pocet deti ani nic take neexistuje, zistit sa to da len cez sono

luciannka83
13. jan 2021

Dalo by sa predpokladat, ze tehotensky test ti ,,ukaze,, dvojicky, ked hned vbprvy den alebo este pred ocakavanou ms ti vyjdu dve brutalne silne kolajnice. Pri dvojickach je viacej hcg. Ale inak test na dvojicky nieje. A ked ti dr povedala, ze tam vidi dve, tak co riesis, ked ti to uz potvrdila.

marianna_peskova
13. jan 2021

Test na dvojičky...
Nech už korona ide do... preč a otvoria sa školy. 🤣🤣🤣

cookie29
13. jan 2021

hm ja som si myslela, ze tento ukazuje pocet deti....

77zuzka7
autor
18. jan 2021

Ja som sa pýtala slušne. Nakoľko existuje test na určenie pohlavia bábätka. A informovať sa pred tehotenstvom nepotrebujem nakoľko mám doma 5 ročného syna. Tak ste si mohli iste poznámky odpustiť. Tie ktoré vedeli inteligentne odpovedať ďakujem vám.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre