Pozdravujem Vás, už som sem raz písala, žienky, potrebujem podporiť, poradiť... užila som dva týždne dozadu Escapelle, po 5 dňoch som dostala krvácanie, a dnes som si po 15 dňoch od styku robila test a vyšiel negatívny. Menzes mám dostať teraz 17.12.ale lekár mi povedal, že môžem čakať aj koncom mesiaca vzhľadom nato, že som po Escapelle už "akoby" menzes mala. No mám stále pobolievanie v podbrušku a mierne nadúvanie, ja som už zúfalá (môžu to byť aj príznaky tehotenstva). Bola som aj za gynekológom včera, no on mi povedal,že nemám stresovať, že je vidieť, že sú trošku nafúknuté črevá, a že pravý folikul praskne. No ja aj tak mám proste obavy.
Žienky , starám sa o hendikepovaného synčeka, musím fungovať na 100%, ale posledné dni sa nedokážem sústrediť. Budúci týždeň si ešte spravím test, myslíte, že už by niečo ukázal? Prosím Vás o podelenie sa so skúsenosťami. Vďaka Vám 🙏
Ja sa starám o m za odpovede a poprosím
@michi29 blbá situácia, ale na 99% tehotná nebudeš, neboj sa, nemysli na to a sústreď sa na synčeka, on potrebuje vyrovnanú maminu. A nabudúce budeš vedieť, že sa pri styku treba chrániť, ak nechceš otehotnieť.
@oli18 áno pretože gynekológ mi odporučil po MA neotehotnieť zatiaľ. Ja som sem nepísala , aby ma niekto odsudzoval, ale chcela som poradiť, možno podporiť. Ale vy k tej skupine asi nepatríte. A mrzí, ma, že ak ste nechceli poradiť a podporiť ma, nemuseli ste ma hneď odsudzovať, resp.nemuseli ste vôbec reagovať na môj príspevok. Peknú nedeľu prajem.
@natalienka12 ďakujem za povzbudivé slová, modlím sa, aby som tehu nebola ach, ale je to stres poriadny. Neviem či čakať ms teraz 17.teho, či až koncom ako lekár povedal, zúfalstvo proste...
Mna zaujal ten folikul co ma prasknut, to znamena prebieha ovulacia, ktora samozrejme pocas tehotenstva neprebieha, iba veeeeelmi vynimocne, teda nemyslim, ze by si bola tehotna, asi je namieste verit lekarovi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Escapelle rozhadze cyklus, cize mozes may hocico. Sprav o par dni Test a ked bude neg tak urcite nie si tehu