Escapelle a typické ovulačné bolesti

2. máj 2022

30. 4. Sme mali nechránený styk, do hodiny som užila "tabletku po", dnes mám typické ovulačné bolesti a hlien, rovnako ovuláciu potvrdil aj test, myslela som, že tabletka zabraňuje uvoľneniu vajíčka, je šanca, že ešte nejako zaúčinkuje?

anjelicek26
2. máj 2022

Asi uz bolo neskoro a ovulacia bola naplno rozbehnuta. Uvidis, co s toho bude, urobila si maximum. Tu na koniku za tie roky beha viacero takych deti... a naopak - niektore maju sex naplno roky rokuce a dieta stale ziadne...je to vo hviezdach.

jaskolka
2. máj 2022

Ak je už nastala ovulácia, tam tableta "po" neurobí nič.
Tetaz už len čakať, iné nemôžeš urobiť nič

martinenka886
2. máj 2022

Tazko povedat, ci ste to s tou tabletkou vystihli, alebo mas boplesti prave z tou tabletkou. Musis tomu nechat nejaky ten den a pretestovat sa a uviids. Tieto tabletky su samy hnus a mozu sposobit aj bolesti

katkahrpt
2. máj 2022

Mám kamarátku, ktora mali taktiež nechránený sex dala si tabletku po, ale mala taktiež už rozbehnutú ovulaciu. Teraz majú ,,z toho” 3 mesačnú dcérku. Takže na tabletku by som sa počas ovulácie nespoliehala, ostáva ti len čakať bude to ,,bud alebo..” 🙂)

autor
2. máj 2022

@martinenka886 ovulácia prebieha určite, potvrdili ju aj testy

No fajn, tak nám treba hlavám nezodpovedným 🤦‍♀️ tak ideme už len vyčkávať.

trgypadl
2. máj 2022

Kuk pribalovy letak, ak si ju uzila hned pravdepodobnost ucinku je naozaj vysoka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre