Ahojte, baby ktoré ste užili núdzovú tabletku Escapelle prišla vám menstruacia normálne? Mne mešká už týždeň a test je neg. takze sa trošku obávam ..
mne tiež rozhádzalo cyklus
@mia611 ja mám ten problém 10 dní mi meškajú bola som v pondelok na výber tam nič nevideli že by som ju mala každú chvíľu dostať pichli vyvolavacku a nič tak počkám do budúceho týždna a musím ísť znova na gyndu ,test som si robila a je negatívny ja neviem
@kvetinka0099 a podotýkam že mám týždeň bolesti a nevoľnosti či to robí tabletka to neviem
@kvetinka0099 veď to že ja tiež som si myslela že mám pms, už som myslela že každú chvíľu prídu a nič 😌
Letacik si trebalo precitat.
Tam to mas vsetko cierne na bielom.
Ano rozhadze to uplne vsetko.
@mia611 mne začali bolesti minulý týždeň trvajú do teraz 4 dní som po vyvolavacke a zatiaľ nič a ani si nemyslím že prídu tak skoro pondelok budem volať dr ako ďalej ,už by som si to nikdy nedala
@mia611 test si si robila?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Escapelle som užila raz a extrémne mi to rozhádzalo cyklus. Mne prišli dokonca o 2 týždne skôr a také silné, že ma chceli zobrať na pohotovosť. Ďalšie 3 mesiace som bola náladová, plačlivá a potom jedovitá. Sama v sebe som sa nevyznala. A čo som počula od známej tak tej tiež meškala, ale tiež len kvôli rozhádzaným hormónom. A po týždni meškania by snáď test ukázal, ale všetko je možné. Držím palce 🙂