Ahojte, chcem sa opýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť. Menštruáciu som mala 7. Januára a nikdy pred tým mi nemeškala. Mám endometriózu a bola som už aj na operácii. Lekárka nám s manželom odporučila čo najskôr otehotnieť. Snažíme sa už 9 mesiacov a toto je prvý krát čo mi menzes mešká. Robila som si tehotenský test, ale je negatívny. Určite je na to ešte skoro, keďže mi meškajú ešte len päť dní. Brucho ma bolí ako by som každú chvíľu mala dostať , prsia mám citlivé a cítim nepríjemný pocit v žalúdku. Ďakujem
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som mala pred 9 rokmi rovnaký problém. Neviem ako to máš ty, ale ja som od puberty trpela vynechávaním, veľmi bolestivou a nepravidelnou menštruáciou. A keď prišla tak už stála za to - odpadávanie, menštruačný cyklus trval viac ako 7 dní, .... . Bola som 2 x na prefuk vaječníkov, čo mi vôbec nepomohlo, iba pridalo o niekoľko jaziev viac. Pochodila som množstvo gynekológov a nič. Už som si myslela, že som hypochonder. Napokon som našla úžasného gynekológa, ktorý si ma dal do ,,pacu´´ a riešil ma. Prvé čo mi povedal, musím otehotnieť - ostala som zhrozená, lebo som mala 25 rokov a ešte som si chcela užívať. Povedal mi čím skôr tým lepšie. Ale tiež to nešlo len tak ako si to on povedal 🙂. Po niekoľkým mesiacov snaženia sa, sme sa na to vykašľali - povedali sme si, že tomu necháme voľný priebeh a podarilo sa. V každom prípade sa na vzniku endometriózy podieľa viac faktorov – imunologický, hormonálny, genetický. Mala by si sa dať do poriadku hlavne s imunitou, hormóny už pravdepodobne riešiš. Keď mi meškala menštruácia robila som si tehotenský test každý deň, cítila som sa zle, napätie v prsníkoch, v bruchu atď. O to veľké sklamanie bolo pre mňa, keď som našla len jednú paličku. Skúsila som si ho potom urobiť za dva týždne a skoro som odpadla, videla som náznaky druhej čiarky a za každým ďalším testom bola čiarka výraznejšia a teraz máme 8 ročného valibuka a 2,5 ročnú princeznú. Ak by si potrebovala vyjasniť si nejaké veci, ktorým potrebuješ dať odpovede, kľudne mi napíš na moju súkromnú stránku tu na modrom koňovi a rada Ti pomôžem. 😉