Dobrý deň, idem si k Vám pre radu. Už je to presne 2 týždne čo mi mešká menstruaciu a 2 testy som mala negatívne. Dlhé roky som sa chránila ant.a minulý rok pred zimou som ju vysadila. Pohlavný styk som mala hneď ako mi skončila predchádzajúca menstruacia a potom už nie. Chcem sa spýtať po tak dlhom čase, to je po 32 a 38 dňoch od pohlavného styku a 2 týždnov meškania men.by mi mal JASNE ukázať test tehotenstvo? Testy mám negatívne, cítim sa normálne bez zmien, len som pribrala.
Tehotná nie ste, treba zájsť k lekárovi a zistiť príčinu meškania
Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť?
2 týždne my mešká menštruácia, testy negatívne, volala som dr.tam mi povedali ze mam počkať ďalšie 2 dni a opakovať test.
🤦♀️.
Počas toho týždňa čo som mala mat menzes, som mala spinenie hnedo ružové (striedalo sa to), silnejšiu bolesť panvy, silnejšiu bolesť v krížoch ako obvykle mávam, občasné pichnutie v podbrušku, nafuknute brucho, záhu 🤦♀️... Uz su to 2 týždne no mna pobolieva stale v podbrušku. Nieje to nic hrozne, len take jemne pobolievanie. Prsia ma nebolia, teda občas svrbia a jemne ma v nich pichne ale nic extra.
Teliesko mám nehormonalne uz 4,5 roka.
Menzes mávam silný (riadne silný), tento raz len spinenie, žiadne 'kusy' zo mna nešli 😳
Nemali ste niekto tieto príznaky?
Ďakujem 😁
@viskupovaandrea ahoj mozes mi pobedat ako to dalej pokracpvalo presne to oste teraz prezivam a uz som psychicky na dne
Lebo testy negativne menzes nikde je mi zle proznaky na ms ale nic presne ten vitok som mala. Tl nvm.
@ivetka32 Ahoj . No cyklus sa mi napravil. Beriem železo, magnesium,C a D , ale najviac mi pomohlo ked som si po dlhšej dobe šla zabehať do parku. Ešte v ten den som večer mala bolesti brucha a ráno som menzes dostala . Pravdepodobne to bude tým ako je Lockdown a človek nemá už toľko pohybu dlhšiu dobu. Skús si zacvičiť, zabehať,zaskákať na švihadle ,etc...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Čo sa týka priberania, nebolo to teraz, ale už skôr, cca mesiac potom čo som vysadila ant. K tomu beriem aj euthyrox 50, približne v tom čase ako som vysadila tabletky tak zmenili aj "recepturu" euthyroxu.