Ahojte, chcela by som sa opýtať či je možné,aby som bola tehotná. Dostala som menšt. v podstate vtedy,keĎ som aj mala,ale trvala len dva dni 😖 S partnerom máme poväčšine chránený styk, len sem-tam si na chvíľku užijeme len tak 🙂 tak by ma zaujímali skúsenosti s krátkou menšt. a ako najskôr zistím či som/nie som tehotná a od kedy je spoľahlivé už si urobiť test. 🙂
baby, nestraste!!!
@leela123 ja osm mala tiez dva dni menstruaciu,prvy den ako obvykle ale na druhy den sa to stracalo a o tyzden na to som robila test a vysiel pozitivny,ale jednu menstruaciu po splodeni som mala normalnu,viem to pretoze vieme presne kedy bolo nase babo splodene
@leela123 Ahoj. Ja mavam tiez len 2 dnovu, ale pripisujem to tomu, ze som vysadila antiku pred 4 mesiacmi. Pocas nej, som mavala silny menzes asi 5 dnovy, ked som vysadila, uz mavam silny ale chvalabohu len 2dnovy. Aj som si robila asi 3x test, ale take stastie ze dve palicky som nemala :/. Cize v mojom pripade, je to isto z toho vysadenia antiky. 😒
ja antiku nemam vobec, len ma to zaskocilo,kedze trvala tak kratko. este sa mi to nestalo. inak mavam aj 7 dnovu :D
ahojte ja mam tiez taky problem.mrchu som dostala o jeden den skor, ale trvala sice len 4 dni co u mna nie je vo zvyku. mavam ju aj 7-8 dni. s priatelom sa pokusame o mimi uz 8 mesiacov. som myslela, ze by sa to tentokrat aj mohlo podarit, skusala som aj test, ale bol negativny.straasne ma boleli prsia,pichanie v podbrusku , dost chodim cikat este aj teraz. ale nakoniec dosla ta mrcha. tak teraz neviem.
@janulienka77 podla mna je to psychickeho povodu, ked si tak zelame babo, tak ako keby si telo vytvorilo priznaky tehotenstva
Ahojte baby. S manzelom sa tiez snazime o babo🙂 mala som podobnu mrchu. Tiez len prvy den slabu a na druhy silna a vecer uz len spinenie. Asi 10 dni na to som mala silne bolesti v podbrusku,ze som ani sediet nedokazala. Ale iba jeden vecer. Testu sa bojim z predoslych sklamani, myslite ze mozem byt tehotna?
Ahojte baby, neviete ci moze byt ze uz treti cyklus mam taku zvlastnu menstruaciu, strasne slabu ale len par dni a tento posledny cyklus som mala len jeden den a slabe. Snazime sa o babatko s manzelom ale tehotna nie som, teda tento cyklus som si test nerobila, ale nepredpokladma ze by som bola, Nemam zaidne bolesti, ani palenie, ani svrbenie, nic. Prosim poradte ak mate nejake skusenosti.
@mtltmtlt Ako si dopadla?
@sonka_miro ja som na tom uplne rovako ale mne chodí aj neskoro.....zajtra idemk DR budem mudrejšia 😝
@lucinka1104 no mne dojdu vzdy nacas, ale teraz som mala len jeden den a take o nicom a potom uz nic, A teraz sa k lekarovi nedostanem lebo ma dovolenku a potom som ja zase na sluzobke, tak asi po tej sluzobke pojdem.
Ahojte baby aj my s manzelom sa snazime o babo zatial len 2 mesiace tiez som mala minulu menstruaciu divnu meskala dva dni a trvala tiez len dva dni a potom iba spinenie bola slabsia ako obycajne.a teraz 12 teho mi doktorka pichla hormon na prasknutie vajicka a mali sme sa snazilkovat a dala mi aj duphaston aod nedele mam bolesti a pichanie v podbrusku co si o tom myslite prosim 😒
caute, tak ja hlasim pozitivny pred menzes ( slabucky dusik, ktory nesilnel) a dnes som 2 DC, rano som testla a dusik velmi zoslabol.. ☹ ☹
aj mne meškala mrcha tyždeň potom som dostala mala som s priatelom nechraneny sex pošas men a trvala mi 2 dni a teraz mavam bolesti v podbrušku prsia ma zatial nebolia 😖 😖
@janulienka77 nevzdavaj to ja som si pri barborke spravila 4 testy vsetky neg. az doky povedal ze som tehu
teraz som si robila test prvi neg. a po dvoch dnoch mam na teste ducha
@wewe22 blahozelam a drzim palce 🙂
ahojte ja us mam 1 babo us ma 3 roky ale s manzelom sa snazime o 2 dieta teras som mala mrchu prvy den bol silny na 2 den bola slabsa a na 3 den bolo len take spinenie ale bojim sa kupit test lebo stale my vyslo negativny.PROSIM PORADTE MI 😖
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leela123 mne teda 4 dni meškala, ale potom trvala tiež len dva dni a som tehu 🙂