Dve paličky na teste a pocit začiatku menštruácie

sonulka777
22. nov 2022

Dve paličky na teste a dnes ako keby začínala menštruácia. Výtok ružový.

janett_332
22. nov 2022

otazka znie? :D vsak ale tie pocity su dost podobne. ako dlho ti to meska?

ankare
22. nov 2022

@sonulka777 uvidíš, či sa Ti rozbehne menzes a bude to biochemické tehotenstvo, alebo je to len nevinne spomenie. Držím palce!

bagre
22. nov 2022

pocit som taký mala prvé dni, ale krv nebola. Keď bola, bolo zle...

sonulka777
autor
22. nov 2022

@janett_332 7 dní

sonulka777
autor
22. nov 2022

@ankare co znamená biochemické tehotenstvo

ankare
22. nov 2022

@sonulka777 že si bola tehotná, no keby si nespravis test,ani o Tom nevieš, lebo dostaneš menzes a vyčistis sa. Často sa to deje, tiež som to prežila.
Ja verím,že u Teba je to nevinne spinenie.
Ako si na Tom?

selena_luna
22. nov 2022

@sonulka777 biochemicke tehotenstvo je take ked sa vajicko sice oplodni, ale dobre neuchyti a odide - moze byt nejako nahodne poskodene... vela zien si taketo tehotenstvo ani nevsimne, menzes pride len kusok posunuty. Povzbudim ta ale - ja som mala taky cudny pocit, tiez akoby menzes ale neprisiel. a.prve tehotenstvo som spinila - trochu krvi, myslela som ze sa to nepodarilo a bum- bolo to spinenie z uhniezdenia. Takze nic zle to nemusi znamenat- aj pocit menzesu aj trosku krvi.

sonulka777
autor
23. nov 2022

@ankare no rano som sa zobudila a na vlozke krv dosť krvy

sonulka777
autor
23. nov 2022

@ankare boli ma dosť brucho

bejka90
23. nov 2022

@sonulka777 ahoj ja som tak mala minuly cyklus :( takisto tozacalo ruzovym spinenim den a potom uz normalna krv... ms mi meskala 1 den. Mala som pozitivne testy (duchov) predtym, a po ms uz ani naznak :(

sonulka777
autor
23. nov 2022

@bejka90 takže som prišla o to? U doktora nrdvihaju co mam teraz robiť nech ma pozrie

poopsie
23. nov 2022

Ano prišla si o to, to je normálne, že nie všetko čo sa spojí je aj životaschopné

ankare
23. nov 2022

@sonulka777 mrzí ma to, asi to bolo ozaj biochemické. Teraz to už len nechaj na prírodu. 😑

bejka90
23. nov 2022

@sonulka777 neviem :( skus urobit test o 2-3dni a uvidis ci tam bude ciarka alebo nie:( ja som dr ani nevolala lebo naozaj ked zena netestuje tak skoro tak to ani nezisti.mne sa to teraz 1x stalo :(

selena_luna
23. nov 2022

@sonulka777 aj keby si sla k dr nedokaze s tym nic urobit zial. Je tak prilis skoro, ze je to bud alebo a je to kompletne na prirode ze co sa stane. Bezne prve kontroly su v tehotenstve az po 6 tt, niekedy az 8-10 tt. Prave pretoto.

sonulka777
autor
23. nov 2022

@bejka90 robila som si test teraz a mam jednu čiarku

sonulka777
autor
23. nov 2022

@selena_luna bola som na pohotovosti doktor povedal ze je to skoro nevidí nič že by som mala byt 5 plus 2 ale ze je to mini pidi potrat tak mi povedal lebo už krvacam ako pri menzese. Mam to nechat tak nech to vykrvaca von

bejka90
23. nov 2022

@sonulka777 tak je to potom bohuzial tak ako aj u mna v oktobri :( neboj, nabuduce to urcite vyjde ;)

selena_luna
24. nov 2022

@sonulka777 och, mrzi ma to 💔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre