Dve paličky na teste a dnes ako keby začínala menštruácia. Výtok ružový.
@sonulka777 uvidíš, či sa Ti rozbehne menzes a bude to biochemické tehotenstvo, alebo je to len nevinne spomenie. Držím palce!
pocit som taký mala prvé dni, ale krv nebola. Keď bola, bolo zle...
@janett_332 7 dní
@ankare co znamená biochemické tehotenstvo
@sonulka777 že si bola tehotná, no keby si nespravis test,ani o Tom nevieš, lebo dostaneš menzes a vyčistis sa. Často sa to deje, tiež som to prežila.
Ja verím,že u Teba je to nevinne spinenie.
Ako si na Tom?
@sonulka777 biochemicke tehotenstvo je take ked sa vajicko sice oplodni, ale dobre neuchyti a odide - moze byt nejako nahodne poskodene... vela zien si taketo tehotenstvo ani nevsimne, menzes pride len kusok posunuty. Povzbudim ta ale - ja som mala taky cudny pocit, tiez akoby menzes ale neprisiel. a.prve tehotenstvo som spinila - trochu krvi, myslela som ze sa to nepodarilo a bum- bolo to spinenie z uhniezdenia. Takze nic zle to nemusi znamenat- aj pocit menzesu aj trosku krvi.
@ankare no rano som sa zobudila a na vlozke krv dosť krvy
@ankare boli ma dosť brucho
@sonulka777 ahoj ja som tak mala minuly cyklus :( takisto tozacalo ruzovym spinenim den a potom uz normalna krv... ms mi meskala 1 den. Mala som pozitivne testy (duchov) predtym, a po ms uz ani naznak :(
@bejka90 takže som prišla o to? U doktora nrdvihaju co mam teraz robiť nech ma pozrie
Ano prišla si o to, to je normálne, že nie všetko čo sa spojí je aj životaschopné
@sonulka777 mrzí ma to, asi to bolo ozaj biochemické. Teraz to už len nechaj na prírodu. 😑
@sonulka777 neviem :( skus urobit test o 2-3dni a uvidis ci tam bude ciarka alebo nie:( ja som dr ani nevolala lebo naozaj ked zena netestuje tak skoro tak to ani nezisti.mne sa to teraz 1x stalo :(
@sonulka777 aj keby si sla k dr nedokaze s tym nic urobit zial. Je tak prilis skoro, ze je to bud alebo a je to kompletne na prirode ze co sa stane. Bezne prve kontroly su v tehotenstve az po 6 tt, niekedy az 8-10 tt. Prave pretoto.
@bejka90 robila som si test teraz a mam jednu čiarku
@selena_luna bola som na pohotovosti doktor povedal ze je to skoro nevidí nič že by som mala byt 5 plus 2 ale ze je to mini pidi potrat tak mi povedal lebo už krvacam ako pri menzese. Mam to nechat tak nech to vykrvaca von
@sonulka777 tak je to potom bohuzial tak ako aj u mna v oktobri :( neboj, nabuduce to urcite vyjde ;)
@sonulka777 och, mrzi ma to 💔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
otazka znie? :D vsak ale tie pocity su dost podobne. ako dlho ti to meska?