Ahojte baby. Vedeli by ste mi prosím povedať či som tehotná? Mám dve čiarky, pomerne silné. O bábätko sa snažíme už zo dva rôčky.😊
Menzes mi mešká zatiaľ dva dni.🤗
Ďakujem!❤
@blondie333 To naozaj?😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 po minúte vyšli čiarky ešte čistejšie❤
@blondie333 Ďakujeeeem krásneeee, nemôžem uveriť😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤
@chutne_a_fit ano, to sú parádne čiarky! 😁 niet pochýb ❤️
@blondie333 Bože ďakujem ďakujem ďakujem ďakujeeeem❤❤❤❤❤❤❤❤ to je totálny šok, akurát sme pred umelým🙈 ste zlatá, krajsie rano som ani nemohla mať😍😍😍
Gratulujem je to jasné jak facka. Všetko dobre prajem 🌺
@chutne_a_fit drzim palce!!!!!
Ďakujem dievčatá!😍 Ešte stále tomu nemôžem uveriť. V Sanatóriu nám povedali, že manžel je viac menej neplodný a teraz toto. Naozaj brutálny šok, veľmi sa tešíím, keď mi to na gynde potvrdia❤
Gratulujem a velmi drzim palce 🙂 toto su silne jasne ciarky, neni o com 🙂
@chutne_a_fit stava sa, vidis nic nie je nemožne 🙂 aj my sme uz boli pred IVF a v aprili som si nasla //, uvidime ako to pojde. Silno silno drzim palce nech je vsetko v poriadku!
@miska992 Tak to sme na tom rovnako! Grtulujem veľmi.❤ Toto je tak úžasný pocit, už som sa bála, že budem bezdetná.😥 dva roky sa snažime, teraz mam par dni po svadbe a už toto... Krásne načasované, už len aby všetko dobre dopadlo🤗
@chutne_a_fit gratulujem ❤❤❤❤❤ a nech všetko dobré dopadne 🤗
Gratulujeeeem ❤️
Ďakujem mcoc baby, ste zlaté ! 🙂
V pondelok idem na gyndu, tak držte palce nech sa test nesplietol. 😀 hehe
@chutne_a_fit mám z tých komentárov zimomriavky.. je to krásne, určite je ten test pozitívny.. prajem veľmi.. nech ste zdraví ❣
@andrejka1606 Ďakujeme Andrejka, už som si aj poplakala. Krása naozaj. Držte palce, budeme ich potrebovať.❤
@chutne_a_fit jooooj krasa, moc sa tesim s kazdou jednou, ktora bojuje o babo a nakoniec to zivot takto krasne zariadi, moooooc drzim palce 🤗
@chutne_a_fit tak toto je take krásne ❤️🤗 bože koľko ja poznám žien čo si prešli liecbami, vyšetreniami, vkladmi, klinikami a dlho dlho nič ... toto čítať je ako výkričník že aha.. aj takto to môže byť a môže sa to podariť 💪... gratulujem a držím palce nech je všetko ako má byt a želám pokojne a krásne tehotenstvo 🤰🏻
@chutne_a_fit ako ja nechápem ako sa môžeš pýtať, či si tehotná, veď vieš ako má vyzerať pozitívny test,tak načo????🤦🤦🤦 Áno chcela si sa pochváliť, tak načo ta blbá otázka 🤦
@christinka1 a načo takýto sprostý komentár??
2 roky sa snažia o bábätko, sú pred umelým oplodnením tak je slečna z toho tak mimo až si nie je istá ci je to realita 🤣❤️ podľa mňa je to milé a zlaté že sa teší a tu by sme ju mali všetky hlavné podporiť nie písať tak sprosté komentáre ako je ten tvoj
@christinka1 No predstav si, že neviem ako vyzerá pozitivny test. Do teraz som tu pridávala recepty a neštudovala ako vyzerá tehotenský test. ;) A to je asi moja vec, čo sa kde opýtam alebo máš vešteckú guľu ako správna rýpavá ženská, že vieš čo som tým myslela? A ak máš svoje dni, že si to chceš na mne vybiť, tak nech sa páči, daj si ibalgin a zalez. Ďakujem za pochopenie. 🙂
@chutne_a_fit To je presne tym ze ste pred umelym.Poznam take pripady ked sa zadarilo a prisli tehotne v soku na umele.Som presvedcena ze je to tym ze clovek vtedy vypne,dostane sa do takej akoby pohody,neriesi to uz pri sexe lebo sa spoliehana umele a presne vtedy,ked hlava vypne sa to podari.Mam take pripady aj v okoli,aj pani v centre kde som bola na vysetrenie mi to potvrdila.Tak gratulujem.😊
@maminkadeticiek Nám toto isté hovorili, ale nedalo sa proste len tak "vypnúť". 🙂 Minulý mesiac sme mali svadbu, tak som mala plnú hlavu svadby a na toto som vôbec nemyslela. Vtedy sa to aj stalo, takže na tom niečo bude a som fakt rada. Do teraz som si robila len dva testy za celé to snažilkovanie a stále negatívne alebo som to pripisovala tomu, že ani neviem ako majú vyzerať tie dve čiarky. Tu som napísala hned po teste len preto, aby som si bola istá, že môžem volať na gyndu bez planého poplachu. 🙂) A vyzerá to,že vyšlo len nechápem, keď nám v centre povedali a dali jasne najavo, že bez umelého to nepôjde, preto som v takej euforii. ♥ a ďakujeme krásne ♥
@chutne_a_fit keď nevieš, stačí si prečítať názov ako má vyzerať 🤦a až potom sa pýtať...
@janulienka_janka sprostá otázka to není, stačí si prečítať aj návod a až potom sa pýtať
@christinka1 Aha, no dobre, tak keď si mi to napísala, tak už určite budem na to myslieť, pani múdra. 😀 Keď ťa to tak trápi, čo sa iní ľudia pýtajú. Asi si na budúce opýtam povolenie, pošlem ti žiadosť. 😀 😀
@christinka1 Mimochodom, neviem o tom, že by si vlastnila modrý konik alebo by si bola nejakou moderátorkou tejto skupiny. Ja a nielen ja, ale aj ostatné baby sa môžu pýtať čo len chcú, takže keby napíšem či mačka má 4 nohy, tak teba je do toho nič. 😉
@chutne_a_fit gratulujem 🙂 ❤️ žiaľ v centrách na tom v prvom rade zarábajú. Neverím veľmi odbornosti a asi ani úprimnosti toho, keď hovoria, že sa nedá ináč.
@any_soj Presne toto som si aj ja povedala. Manžel nemal až také zlé výsledky, že by sme museli umelé za každú cenu absolvovať... Len nás presviedčali a presviedčali🙈 Som rada, že to na koniec takto dopadlo... Akurát som si spravila druhý kontrolný test tak opäť pozitivny🤗 takže už som so viac menej istá🌺 a ďakujeme😊
@chutne_a_fit Jeej 💞 krásne // koľajnice 😘🙏🍀 prajem krásne a zdravé tehuľkovanie a nech je všetko v najlepšom poriadku 🙏🍀🎁💞 gratulujem 💞
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@chutne_a_fit je to tam 🙂 gratulujem a držím palce 🍀