Ahojte, v nedelu som mala dostať MS ale stále nič. Mávam stále krce v podbrusku ako by mala prísť ale stále nič. Ráno som si robila test ale čiaročku som videla partner nie. Bola velmi slabunká alebo som si to aj domyslela. Po práci som sa pozrela na test a boli tam dve čiarkz ale tá druhá taka vlnka a trošku hrubšia. Čo si mám o tom myslieť. Prsia ma velmi bolia a sem tam aj pobolia vaječníky picnu pobolia a aj kríže. Dnes som mala slabunko hnedučký výtok ale len raz a vela žlto bieleho.
@sabina1975 asi to tak aj urobim dakujem a gratulujem 🙂
nuz nie je k comu pred tyzdnom som potratila
@kukulienka190390 Ja som to mala presne ako ty....iba taký slabulilinký duch....po dvoch hodinách už bola silnejšia...a nakoniec je z toho moja bambuľka... 😀 ..ešte aj tie príznaky som mala rovnaké ako ty + som mala kyselinu.. 😖
Vážne si skús zopakovať test a najlepšie ráno, vtedy je to najistejšie...ja som mala presne tie isté príznaky ako ty keď som otehotnela + som vracala ale tie príznaky prídu až okolo 6 týždňa a nie každému...ale ináč všetky tie príznaky sedia...ale skôr ako mám vsadiť na tehotenský test ja idem radšej rovno na istotu a navštívim gynekológa...žiadny presnejší výsledok ako lekár neexistuje 🙂
No asi z toho nič nebude ☹ neviem čo si mám myslieť :( dostala som ms dve velke krvevé zrazeniny a už len špinenie
@kukulienka190390 Nuž mohol to byť aj tzv. mikropotrat, jednoducho sa vajíčko dobre neuhnezdilo a ms bola silnejšia, preto možno aj tie zrazeniny. Viem, už som aké prežila. 😒 Ale neboj, veľakrát sa toto stáva, keby neboli testy, ak veľa žien ani netuší, že by mohli byť tehule. Určite sa zadarí, práveže teraz sa telo už na otehotnenie dobre pripravilo. 😉
@kukulienka190390 neboj ak sa to stalo tak telo je nachystane a teraz to pojde skorej a zadari sa..skusenost mam osobnu len u mna spontanny potrat v 5 tyzdni a potom som ostala asi po 6 tyzdnoch normalne tehotna a som az doteraz🙂len si davaj pozor na zdvihanie a zbytocne natahovanie🙂
@kukulienka190390 - rovnako to mohol byt prasknuty hematom, test si pre istotu sprav este raz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
skus si test urobit o dva dni aj ja som mala v sobotu len ducha (videla som asi len ja )a v pondelok dve nadherne silne ciarky