test ukazal dve čiarky, aj ked mi meškam menzes,vobec sa necitim tehotna. prsia sa nemenia,žiadne chute,
ja som nevedela cely mesiac , ze som tehotna, . 🙂 ziadne priznaky, dokonca bez spinenia som bola...
ved nemusis mat ziadne priznaky....pockaj mesic uvidis...unava, caste cikanie....
ja som 3 mesiace nevedela, ze som tehotna, tiez som nemala ziadne priznaky, a nedosli ani neskor
nie kazdej je zle, vadia vone, menia sa chute
a vies ze niektore zeny nemaju vobec klasicke priznaky ako su nevolnosti atd? 🙂 bratovej priatelke keby nevynecha ms, ani nevie, ze je tehotna 😀 ale vazne....a do dakeho 20tt dokonca ani ziadna zmena postavy...ziadne brusko, ani vacsie prsia...u kazdej je to ine...
a nemusis mat za kazdu cenu vsetky priznaky...mas jeden - meska ti menzes....a pozitivny test nevyjde len tak...ak mu neveris, skus este inu znacku, aj ked podla mna tehu budes 🙂 to len ak chces este raz pre spokojnost na dusi 🙂
a samozrejme, gratulujem 🙂
Ani mne nič nebolo, 4tt som bola a zistila som to tak že moje vlasy sú kucerave a narovnali sa mi, hneď som vedela že som tehotná, potom som len chcela spať napr., vadili mi vône ktoré pre tým nie. Kľudne môžeš byt tehotná , gratulujem.
..nie si tehotná...to o dvoch čiarkach sa Ti len snívalo.. 😀
Oni mozu prijst aj neskor, o dva tri tyzdne.
Samozrejme, že si tehotná. Príznaky okrem chýbajúcej menštruácie a neskôr rastúceho bruška a kopkania, nemusíš mať žiadne iné.
Určite si tehotná, ale ak si si nie istá urob si ešte jeden test 😉 A to, že nemáš žiadne príznaky je super...Ja som teraz začiatkom roka tiež otehotnela 3-krát, síce mám takmer všetky príznaky ale prsia sa mi takmer vôbec nezmenili, začali sa mi trocha ako keby nalievať až teraz v 4 mesiaci. A pri prvých 2 tehotenstvách keby mi nebola vynechala mrcha som nemala takmer žiadne "typické" príznaky.
Nechapem - ma dve deti a nevie, ze ked test ukaze 2 ciarky tak je tehotna aj bez priznakov...
tiez som nemala ziadne priznaky.. az potom ma zacali svrbiet prsiaa ahnedy vytok a bolo to jasne..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak môžem za seba povedať, mne to test ukázal veľmi skoro a tiež som nič nemala...Až v nejakom 9tt mi narástli prsia, ale inak žiadna zmena...