Dve čiarky na teste a dostala som menzes. Som tehotná?

13denca13
26. feb 2012

Pred 2 dnami som si robila test a vysla mi jedna ciarka normalna a druha slabucka... tak som si myslela ,ze mozem byt tehotna...Ale... Vcera som dostala menzes... Mozem byt tehotna???Alebo niesom??prosim napiste.. mozno mate skusensti//

lucinka1104
26. feb 2012

mne to tak už vyšlo par krát a tehu som nebola,alemožné je všetko neostáva ti nič iné len čakať kým skončí a testnuť znova ,ale skôr asi nie....

bobi3
26. feb 2012

mne vyšiel raz tiež testík pozitívny, to som bola po IVF, normálne viditeľná druhá čiarka (dokonca aj manžel ju videl 😀 ... na druhý deň ma čakal hneď odber krvi, no a aké bolo prekvapenie, keď mi potom zavolali, že krv je negatívna a tehotná nie som... dodnes mám ten testík odložený... neviem čo to bolo 😒

13denca13
autor
26. feb 2012

☹ o tak som zvedava... ten prvy test som si robila vecer a tri som si robila na druhe rano aby som sa uistila a vsetke vysli rovnako....

13denca13
autor
26. feb 2012

okik

zuzkatko
26. feb 2012

@katren aj sa mi zdalo že som to tu už dnes videla a znova 😕

monhla
28. feb 2012

Ja som mala ešte na konci augusta menzes /ale slabší/ a za 8 mesiacov na to som porodila krásne dievčatko. 🙂

melinduska
28. feb 2012

@13denca13 ja som bola tak isto zmetená 🙂 test mi ukazoval tehotenstvo a pritom som mala akoby menzes. Síce slabší ale bol.... takže treba si robiť priebežne testy a keď budú pozitívne zájsť k lekárovi. Držím palce 😉

13denca13
autor
28. feb 2012

🙂 DAKUJEM TI 🙂

orchidea79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela.u.
28. feb 2012

a čo tak skočiť lekárovi?

orchidea79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zvolsiinylogin
2. aug 2012

ja to akuratne riesim, aky je nazov prispevku, keby moj dusik malinky bol silnejsi, tak urcite by som bola v tom, ale bola som na krvi, a pri takom slabom dusikovi to bolo negativ...v krvi iba 1,2 hcg.. ☹ ☹

prahaxx
2. aug 2012

modlit sa a cakat - vela trpezlivost

maggie37
2. aug 2012

@13denca13 mne sa to stalo v juni a to som mala celkom silnu čiaročku.. ale dostala som krámy, skrátka sa to neuržalo, je to biochemicke tehu, o ktorom ked netestuju skor veľa žien ani nevie,. vyhodou je že možeš skušať další cyklus, tak veľa šťastia... prepáč len teraz som si všimla datum 🙂

ironfit
18. nov 2019

@13denca13 som na tom takisto. Práve som dostala menzes 😥

bettina098
27. nov 2019

@ironfit aj ja mám to isté práve 🤷

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre