Ahojte dievčatá dnes rano som si robila testy. Co vy nato? Na vsetkych troch su ciarky aspon teda ja ich vidim. Na obed som si robila dalsi do prudu mocu ale ten bol uz negativny :(
@kvetinka151 kolko mas po ovulacii?
@katarinka89 menstruaciu mam nepravidelnu nakolko mam PCO. A dnes mi meska ked to budeme brat od poslednej MS tak 12 dni. Cize ked mam PCO neviem ani zistit kedy mam ovulaciu
@kvetinka151 tak drzim palce, nech sa zadarilo 👍👍
Skus o 2 dni test a daj vediet
Mne tie testy prídu akési premocene....neviem.. Urob zajtra z ranného moču.
@veronikaszabova dakujem
@hennyinnsbruck ved prave aj mne prisli najprv prvy a vsetky som namacala len po risku a potom som urobila dalsie d a a tie sa tiez rozpili. Tak som zistovala u kamosiek a vsetky mali takuto skusennost z namacacimi testami
@kvetinka151 ja som mala velmi dobru skusenost s tymi co davas do prudu mocu. Neviem ako sa volaju ale mozno spoznas podla fotky
@kvetinka151 ja som vzdy pouzivala len tieto "namacacie" testy, ale teda taketo rozpite som ich nemala nikdy... ja tam slabunku ciarku vidim, ale neviem, ci to nie je aj tym, ze su take rozmocene
@kvetinka151 ja už som desiatky testov namacala a možno sa mi to max raz stalo. Robíš podľa návodu?pozrieš ako dlho ma byt namoceny
@hennyinnsbruck ano vsetko som urobila podla navodu. Najprv vybehli ciarky a potom sa to zacalo rozpijat
@evkao tie ciarky sa urobili hned prve a rozpili sa az cca po 4hodinach
@amelia000 ano viem ktory to je ale uz mam kupeny clear blue tak rano sa uvidi. Dakujem za radu 🙂
@kvetinka151 drzim palce 🙂
@kvetinka151 ok... Som zvedavá na ďalší test, držím palce ✊
@hennyinnsbruck urcite dam vediet 🙂
@kvetinka151 podľa mňa je tom tam. Nech len silneju. 🙂✊
@katttka1981 dufam dufam 😍
Žiadny test ani po 10 hodinách mi neukázal tak jasné čiarky.Ani po premočení.Vždy bol čisto biely.Tie čiarky tam sú a sú zreteľne viditeľné.
A za ďalšie... testy do prúdu moču sú zvyčajne 25ťkové nie 10tkové.Preto ti mohol výjsť negatívny.
Stale nic? :(
@deean nič :'(
@janik1973 je to ovulacny test a je negatívny...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvetinka151 záleží barom, či sú testy robené pred ms alebo po vynechanej ms. Ak sú pred tak robíš zavcasu