MS mám dostať za 3dni… v novembri som mala drilling ovárií kvôli neplodnosti .. 25. decembra (ráno) som urobila tehotenský test a vyšli mi dve čiarky ❤️🐣 dneska 26.12 (večer) som znova urobila test takisto dve čiarky ..na fotke je to dosť čerstvý potom to už bolo tmavšie takisto ako včera. Ale nemalo sa už byť tmavší ako včera? 🥺🥺🥺 moja doktorka je na dovolenke už bude iba v januári…. ťažký týždeň pred nami. Príznaky mám také že veľmi mám chuť na všetko a keď dostanem ku tomu je mi na vracanie… včera napr. Multi džús som pila ku kapustnice a ku šalátiku… trosku mám kŕče ako pred ms ale teraz sú trosku iné ..dúfam že malý ostane s nami❤️
Prvá fotka je z včera 🥹🥺
Je to zavčasu a ciarka mize byť slabšia aj oreto,ze si celý deň riedila moč atď...čiže je to ok
Držím palce ❤
@emma9796 ja som minuly mesiac mala tieto testy pozitívne 4 a nakoniec prišli krámy.. keď chces istotu tak si kúp iný test.. mne teraz ukázal ducha aj livsane aj rapiclear a v deň ms mi vyšiel zas livsane negatívny čiže čakám kedy otvoria drogériu a uvidím. Ale držím palce aby si mala naozaj svoje vysnívané čiarky ❤️
Kúp si iné testy, pepino sú dosť nespoľahlivé. 🙂 Je dobré si robiť test obdeň, aby si videla naozaj rozdiel (hcg sa každý druhý deň zdvojnásobuje).Nemôžeš čakať, že za jeden deň čiarka zosilnie tak, aby si to spoznala. Hovorím to z vlastnej skúsenosti. Najlepšie testuj len z ranného moču, ten obsahuje najviac hcg, večerný už je zriedený. Nemusíš sa ničoho báť. Držím palce😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emma9796 vyzerá to sľubne. Tieti testy nie sú tak presné aby bolo vidieť za jeden deň zosilnenie. Radím počkať 2-3 dni a spraviť test znnova. Už bude vidno zosilnenie.