Ahojte,dufam ze mi vie niekto poradit .Mam 4 mesacneho syna.Od decembra beirem antikoncepciu Dienorette,v januari som dostala menzes normalne ked som uz dobrala tabletky ale teraz nie,uz od februara mi meska a asi 2X som si vynechala tabletku.Mam taky pocit ako palenie v maternicni,tak dufam ze nic nebude lebo od antikoncapcii nemozem byt tehotna ?! Mam pravdu?Dakujem za odpovede
Nikdy som nebrala ziadne tabletky a za to som si zabudla zobrat 😒 Tak uz som robila pred 2 tydnami a bol negat.,ale zajtra si to asi zopakujem.No ja si myslim ze mi meska lebo som po porode . 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No asi si robis srandu...
No ak si vynechala 2 tabletky (?!)...sa ucinok HAK rapidne znizuje (az straca)....moze to byt gynekologicky problem, ale kludne mozes byt aj tehotna. Sprav si test a uvidis. Cez internet ti asi nikto neurci diagnozu...
Ked uz beries tabletky, treba ich brat kazdy den (samozrejme okrem pauzy), nevynechat ani jednu !!! lebo..........