Dvakrát ružový výtok

gregorovaviki
31. jan 2023

Zdravím 3.januara som dostala ružový výtok trval 3 dní a na 4 deň bol hnedý a cítila som pichnutie v brušku na pravej strane. A dnes ho mám zase... Od januára mám príznaky tehotenstva, také rovnaké ako aj keď som bola tehotná s mojím prvým bábätkom. Aj to pichnutie v brušku keď bol ružový výtok a uhniezdenie. Ale prečo mám tento raz aj 2 krát ružový výtok? No je to len pár kvapôčiek? Nemala som čas ísť ku gynekologovi,lebo dcérka je choručka tak som 2 krát zrušila termín. Váš názor?

veronikaszabova
31. jan 2023

@gregorovaviki a test?

gregorovaviki
autor
31. jan 2023

@veronikaszabova keď som už bola 3 mesiaci a bolo tehotenstvo potvrdené od gynekológa aj tak mi každý test ukazoval negat.. ale jeden mi ukázal pozitívny a to bol clearblue digitálny tehotenský test keď som bola tehotná minulý rok... Ale žiaľ je už nedostupný v každej lekárni takže mi je zbytočne kúpiť nejaký iný

janetinka27
31. jan 2023

@gregorovaviki ahoj, nepises viac o svojom cykle, teda kedy zacala posledna MS, ci mas cyklus pravidelny, aky zvycajne dlhy a ci si sledujes ovu. aky cas uplynul od styku, pri ktorom si mohla otehotniet?
myslim, ze test by ti mal ukazat tehotenstvo, neviem, preco ti v minulom tehotenstve test neukazoval dve ciarky, ale ak si mala testy z jednej krabicky, mozno boli chybne atd.
test ti urcite ukaze, ak si tehotna (pokial od ovu uplynulo aspon 14 dni, ale obycajne ukaze uz skor). testy su velmi citlive uz pri nizkych hodnotach hcg a v tehotenstve budes mat hcg vela, takze by ti mal hned ukazat.

kitycat
31. jan 2023

Tu pomoze iba jediné

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre