Dva týždne mi mešká menzes a som unavená

babls5
14. jún 2015

Maminy dva tyždne mi to meška ..začli ma boliet prsia a som stale unavena ...musim poobede pospat ...prestala mi chutit uz aj kava ....a to som.ju milovala...priatel vravi ze si to namyslam kedze mu neuslo nic .....test som si robila po tyzdni co mi meskala a bol neg .tak neviem ☹ aj by som chcela byt ☹

vso10
14. jún 2015

skús otestovať znovu. v skorom štádiu tehu môže byť test negatívny napriek tomu, že si tehotná, ale hcg ešte nie je dostatočne veľké aby test ukázal // 🙂 ak bude znova negatívny, tak radšej zbehni ku gynekológovi

cerez
14. jún 2015

Tak si ho urob znova. Po týždni meškania mohlo byť negatívne, ale teraz už nemusí byť.

babls5
autor
14. jún 2015

@cerez
@vso10 preto vtomto az tak neviem chodit lebo vsade sa cosi ine docitam pri prvom tehu som to zistila az v 5tt ....to boli silne ciarky ....a mala som asi tri dni aj biely vytok fakt vela ale bez zapachu taky biely ...toto mi akosi nesedi ....psia ma zacli boliet assi dva dni dozadu ....a mala som len take obcasne pichnutie krčik v bruchu ...ale asi si len plane nadeje robim ..zajtra rano k dr cvalam

vso10
14. jún 2015

@babls5 ja tiež viem len z čítania 🙂
ale napadá ma, ak si tento mesiac brala napr antibiotiká, tak to vraj môže ovplyvniť ms (aj meškanie). vyskúšaj si test a podľa výsledku volaj lekárovi... čítala som tu, že nejakej babe ukázalo // až v druhom mesiaci (bližšie si dátum nepamätám)... ale tiež som čítala, že baby mali // už pred ms. čiže u každej to je rôzne. na Tvojom mieste by som utekala testovať 🙂 veľa šťastia 🙂
alebo aj hneď teraz (hocikedy) sa dá skontrolovať poloha krčku maternici. pred ms je tuším vysoko a otvára sa. ak si tehu, tak je nízko a zatvorený 🙂

cerez
14. jún 2015

@babls5 Každé tehu je iné. Aj iné príznaky. Nemusia byť všetky.

dadulka256
15. jún 2015

porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk

babls5
autor
15. jún 2015

@vso10
@cerez
@babls5
@vso10 dopadlo to tak že na ultrzvuku bola gulocka malinka a mbe svitla nadej ale v krvy mi nepotvrdili tehu ☹ vraj to je teda vačok ktoory odijde v menzese ☹

cerez
15. jún 2015

@babls5 To sa stáva často. Mrzí ma to, ale na budúce sa určite podarí. Budem držať palčeky.

babls5
autor
15. jún 2015

@cerez to je prave to že nna buduce nebude tak skoro mozno o dva roky alebo kedy ...muž nechce teras .☹.on si dava sakra pozor

cerez
15. jún 2015

@babls5 Nútiť sa na silu nedá. Musí to byť spoločné rozhodnutie. Si mladučká a aj za dva roky sa budeš tešiť na dieťatko tak ako teraz. Ja mám rozdiel medzi deťmi 6 a pol roka. Inak máš tak staré dieťatko ako mám ja.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre