Neviem či môžem byt tehotna alebo nie. Podľa vsetkeho som v 10 tt.
Ukaz tie pozitivne, lebo kazda tu berie ako "pozitivne" nieco ine
@sisa_s uz
@nikushik12345 na 10tt je to slabé. Treba ísť k lekárovi, či nie je cysta, mimomaternicové alebo včasný potrat.
@bambulka711 neviem sama kedy som otehotnela poslednu ms som mala 11.10 a styk sme mali 30.11 ms mala prísť 8.11 a nic
Preto skor predpokladám ze to bolo v septembri lebo priatel chodí na turnusi
@nikushik12345 Podľa tvojich údajov o MS si v 5.týždni a to je úplne v pohode čiarka, digitálny to ešte nemusel zachytiť. Ak by si otehotnela v septembri, v októbri by si MS nedostala ( aj keď na MK má každá druhá MS do pôrodu 🤦). A testy by boli silnejšie.
@zuzanockamt nemožné priateľ bol celý október mimo prišiel 30.10 kedy sme.mali.aj pohlavný styk pred tym sme mali v septembri
@nikushik12345 Tak aj ty patríš k tým ženám, čo majú menštruáciu až do pôrodu aj ako tehotné, keďže si ju v októbri mala a to si už vraj tehotná bola. Prečo si nemohla otehotnieť toho 30.10.? Sleduješ si ovuláciu pomocou BT alebo testov?
@zuzanockamt ovulaciu mam stále na 16 den
@nikushik12345 Čím ju máš potvrdenú?
@nikushik12345 ovulacia nikdy nebýva presne na konkrétny DC to proste neovplyvnis buď si prekonala biochemické alebo si otehotnela toho 30.10 🙂
@kristinkaris netuším ale ms nemam , tak budem musieť počkať do 25.11
@zuzanockamt mozem ju mat aj na 21 dc?
@nikushik12345 Samozrejme, záleží od cyklu. Ale ak si sleduješ cyklus len prostredníctvom mobilnej aplikácie, tak to je o ničom. Treba ísť k Dr a ten ti odpovie.
@zuzanockamt ona mi hovorila ze ovulaciu mam ako hodinky presnú tak neviem no mozno ze sa posunula aj hak som brala v októbri som ho vysadila
@nikushik12345 Brala si HAK, čiže v septembri si nemohla otehotnieť.
@zuzanockamt mohla sestra tak otehotnela
@nikushik12345 Aha, áno, zabudla som, druhá anomália na MK - každá otehotnie počas správneho užívania HAK 😂😂😂
@zuzanockamt vysmievaje sa niekomu inému nie mne . Sama lekárka mi povedala ze to nie je 100%
@nikushik12345 Ok, končím 😂😂😂
10tt? podla mna nie. Zacinajuce tehu ano...
@nikushik12345 tak potom si 5tt a v tom prípade to môže byť ok.
@bambulka711 nemožné priatel nebol doma celý október prišiel až 30.11 a v tedy sme mali aj pohlavný styk čiže ak je to možné som 2tt
@nikushik12345 opravím ta tt sa ráta od prvého dňa poslednej menštruácie 🙂 nie od ovulácie
@nikushik12345 toto nie je test z 10 TT. Pravdepodobne si otehotnela toho 30.10. Stačí, že sa posunula ovulácia a tým pádom to všetko sedí
@kristinkaris ano ale kedze menstruacia v novembri nedošla a v oktombri bola tak netuším kedy som mohla otehotnieť
@nikushik12345 lebo test by mi neukazal dve týždeň od styku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikushik12345 tak keď ti vyšli testy pozitívne, asi si tehotná. Skus o dva dni takými istými akými si testovala.