Dva pozitívne testy počas dojčenia. Máte skúsenosť?

alenka210
23. sep 2014

Baby, potrebujem poradit. Mam devatmesacnu dceru ktoru stale kojim. Meska mi vyse tyzdna menzes, tak som si spravila dva testy a obau boli pozitivne. Isla som gynekologovi, pozeral ma zvnutra ultrazvukon a nic nevidel. A povedal mi ze pocas kojenia su tehotenske testy nespolahlive, ze to su vyhodene peniaze. Povedal ze to vyzera ze sa menzes nevie spustit ale mam prist o dva tyzdne. Nemate s niecim podobnym skusennost?

hviezdicka111
23. sep 2014

skoda, ze ti krv nezobral....lebo myslim, ze mohlo byt aj prilis skoro aby nieco videl na sone...

krenkova
23. sep 2014

Ahoj píšeš, že ti mešká menzes, ja som napríklad menzes nemala počas celej doby kojenia, teda 14 mesiacov.

luciao2
23. sep 2014

ahoj, daj si zobrat krv a tam sa to zisti, ci si v tom, moja kamoska otehotnela ked kojila a to ked mal jej syn 4 mesiace

sonka_d
23. sep 2014

Ja som mala pozitivny test a na sone nebolo este nic vidno.. tiez som vtedy meskala druhy tyzden.. a bola som tehotna. V 4-5tt este nie je babo vidiet, skor taky chumacik to nazvala moja Dr. Nekojila som vtedy, ale skor by som to videla na babo ako na zmatene hormony..Neviem o tom, ze by sa HCG vylucovalo z kojenia (?!)..

vercicha
23. sep 2014

Osobne si tiez myslim, ze si tehotna len na sone este nic nevidel. Nech ti zoberie krv alebo urobi utz o dva tyzdne.

lulu369
23. sep 2014

Možno, že si bola bola skoro a preto ešte nič nevidel...Ja som počas kojenia menzes nemala a len čo som prestala malého kojiť, som ostála tehotná a to mi prvý menzes od pôrodu prišiel až v čase keď som už bola tehotná....

ladyzs
23. sep 2014

Ahoj ja som síce nekojila, ale z krvných testov, ktoré som si vyžiadala mi Dr. zistila tehotnosť v druhom týždni a to na sone nevidno....

moo
23. sep 2014

súhlasím mne na sone bolo vydno iba ako cista a o týždeň už to bolo tehu... ak ti test ukáže tak je htc už vyžšie mal ti spravit odber krvi.... tiež som nemala počas dojčenia menštruáciu ale nikto nevie kedy príde tá prvá po pôrode a tak otehotnieť sa dá aj v šestonedelí ako moja teta

tappetty
23. sep 2014

tiez som otehotnela pocas kojenia, a 2 testy mi ukazali tehotenstvo, sup sup nech to vezme krv 😉

piacere
23. sep 2014

neviem, čo je na pozitívnom tehotenskom teste nespoľahlivé a čo má tá nespoľahlivosť spoločné s dojčením 😅

Môj má 13 mesiacov, stále dojčím na požiadanie (což je teda dosť-x do dňa aj do noci 😀 ) a mrchu mám jak švajčiarske hodinky už 9 mesiacov....
Každej prvej mrche po pôrode (či už počas dočenia alebo bez dojčenia) predchádza ovulácia. Ak ste ju vystihli a otehotnela si, tak sa tá prvá mrcha nedostaví.... dojčenie nie je antikoncepcia, takže áno, môžeš byť a zrejme aj si 🙂 tehotná, len si bola skoro, preto na utz nič nevidel.

katy1979
23. sep 2014

moj nazor je ze tehotenske testy su spolahlive. Teda mne vzdy ukazali to co mali. Kojila som a akonahle mi meskala mrcha jeden den som vedela ktora bije a tehotensky test neklamal. Ak mal byt negativnvy vzdy aj bol ak som bola tehotna tak pozitivny.
Podla mna si tehotna. Kvoli dojceniu sa predsa nevylucuje tehotensky hormon

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre