Ahojte dva dni mi mešká menštruacia a mám biely hustý výtok neviem či to má niečo zoz spustením sa menštruacie alebo mám si spraviť tehotenský test mávate to aj vy ? Pred menštruáciou lebo ja nezvyknem
Keď si mala sex tak samozrejme môžeš byť tehotná, kúp si test a urob si ju
Nie je jednoduchšie spraviť si test ako tu polemizovať?
ani test nemusi nic dokazovat, cize urobit test a potom je na tebe ako dalej
@ysseba ja som od vás nechcela poucovanie ale len odpoveď či mávate to aj vy pred ms a ty asi nechápes lebo odpoveď bi jednoznačne bola áno mávam, nie nemávam alebo skús si spraviť test nebolo bi to jednoduchšie?
@frflos_nespokojny ďakujem za odpoveď
Keď mešká vzdy treba robiť test ci ide o tehotensvo ...vytok taky je aj pred ms aj v tehotenstve
Dobre, tak ešte raz, keď si z mojej odpovedi taká rozčarovaná... Áno, biely hustý výtok mávam pred menštruáciou. A áno, biely hustý výtok mávam aj na začiatku tehotenstva, tehotná som tretíkrát. Pomohlo? Zas sme sa dostali k tomu "poučovaniu" - ale odpoveď ti dá skrátka len test a nie polemizovanie o tom ako to mali iné ženy
Ja áno práve pred mm sa výtok zahustuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ved kazdy organizmus zeny je iny. Ak si mala nechraneny sex, sprav si test a koniec filozofie