Dutinka 3,2 mm

25. aug 2023

Ahojte, bola som dnes v nemocnici nakoľko mi vyšli pozitívne testy, čo sledujem čiarka silnie. V nemocnici som bola lebo odvčera som mala tmavohnedé spinenie a nedalo mi to. Môj gynekolog ma dovolenku. Doktorka mi spravila sono a vyšetrenie a oznámila mi ze vidí dutinka 3,2mm. Predpísala mi Progestanelle. Podľa menzesu som 5tt+4, ale mam nepravidelne cykly odjakživa. Napr. Túto poslednú menštruáciu som dostala na 44dc. Veľmi sa bojím aby všetko dobre dopadlo. Na prvú kontrolu ku svojmu mam ísť okolo 5.9.

autor
25. aug 2023

Dnesne testy poobedné

majamat
25. aug 2023

neboj, nic nie je stratene. ja som spinila a aj trosku krvacala a moja bublinka ma uz 12r.

autor
25. aug 2023

@majamat ja tomu pevné verím. Ale je to strašný stres, do toho mam nevoľnosť, hnačky... bojím sa.

majamat
25. aug 2023

chapem ta, tiez som to zazila. drzim palce.

mojeprvebabatko
26. aug 2023

Neboj sa,ja som krvacalaroadnou červenou krvou asi v 12 TT. Z ničoho nič. Keď som prišla do nemocnice,povedali mi,že je všetko v poriadku,ale pooddychovala som si tam 2 týždne a bola som na rizikovom

zuzi0911
27. aug 2023

Spinila som takto celý týždeň a ešte do 17tt niekoľko krát a mám 5m synčeka ..držím palce ❤️

babokaaa
27. aug 2023

Toto ako by som ja pisala, aj tyzdne sedia, aj gastacny vak som mala prazdny, este mi “zlaty” doktor povedal, ze z toho na 85% nic nebude. A to NIČ má dnes 6rokov a pojde do skoly.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre