Ahojte baby.
Dnes som sa testovala prúžkom Pepino (2. močenie dnes ráno). Videla som tam slabulilinkú čiarku už po 1min, a zosilnela po limite/uschnutí.
Pre istotu som si spravila ešte jeden Pepino ale kazetový (z 3. moču) a ten vyšiel nespochybniteľne negatívny. Som cca 7-9 DPO (najpravdepodobnejšie 8 DPO), MS mám dostať v utorok.
Viem, testovala som asi skoro, ale moja otázka je iná. Môže ísť o chybnú šaržu testov? Hľadala som si totiž tuto na koňovi témy typu duch vs kanálik a našla som, že baby, ktoré sa testovali v tomto období zrejme rovnakou šaržou ako ja, dokonca ešte aj v rovnakom čase (8 DPO) mali na teste úplne rovnako vyzerajúci výsledok.
Prvým z tejto krabičky (bolo to balenie 2v1) mi vyšiel, myslím, jasne negatívny, ale nie som si istá, neskúmala som ho až tak ako tento.
Testovali ste sa teraz niekedy niektoré testom Pepino (ponorný pásik), šarža (LOT) 20211102, exspirácia 20241102? Aký ste mali výsledok? Bol správny?
Žiadna chybná sarža a duchovanie a iné blbosti
Máš sa testovať až keď Ti bude meškať menstruacia. Tak to odporúča aj výrobca a nie neviem koľko dni vopred a potom naháňať duchov a dusikov
Držím palce nech sú tam v stredu koľajnice
Vajicko sa medzi 6-10dpo len uhniezduje... nevidim zmysel testovat medzi 7-9dpo... ved len 5% zien ma na 9dpo slaaabo pozitivny test. 5%! Pepino testy su shit, ale proste treba vydrzat tych dalsich 5 dni...
Nuž, bohužiaľ to ako vianočné prekvapenie nepoužiješ. Fakt treba testovať, keď vynechá MS. Tak isto ako keby si si nespravila,výsledok nevieš
Ak to vyslo, tak bude Silvestrovske prekvapenie... ja som si takto pokafrala vianoce 8 rokov dozadu (test na 9dpo) a potom 27ho vybehli dve ciarky 😅 Teraz je to este vo hviezdach, uvidis o par dni...
Testovanie = utorok. Tieto duchovania ,rozoberania testov je úplna chujovina. Sa čudujem,že sa vždy niektoré na to namotaju. Ak si čítala že pepino duchuje,na čo si si ho kúpila. A ešte aj šaržu vypisujes.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
prosim vas tu vobec nejde o test ale o to ze sa testujete skoro ,kazdy lekar vam povie testovat najskor v den ocakavanej menstruacie