Duchujú testy Pepino? Ostatné zatiaľ všetky negatívne a test Pepino dnes ráno takto. 8. deň meškania.
To je úplne negativny test..
@anjelicek26 a tá druhá čiarka je teda čo? Iba kanálik?
Sú tam, viditeĺne na oboch slabé čiarky. Skús ešte nejakým iným testom z lekárni a z ranneho moču.
Ano, duchuju. Baby a Vy fakt tam tie ciarky nevidite? Aspon napiste, ze su tam ciarky, lebo su, ale pozitivny asi nebude, lebo...Takto negativny test nema vyzerat. A pozitivny zase vyzera inak. Podla mna je to naschval takto spravene, aby dodali nadej a znova kupis test, lebo chces otestovat o dva dni a tak dokola. Dobry biznis.
Ano duchu ju, posledné sarze... Veľakrát tu písali baby ze duchuju..
@chudnutiesystem tento test Dr Max negatívny, tak neviem
Už len počkať dva dni a znovu otestovať... Ja viem ze čas ide pomaly v takom prípade... Ale tu vyzerá ze negativ
Zdravím, o spoľahlivosti týchto testov sa vedú diskusie, myslím že každá to môže mať individuálne. Tak pre príklad sem pridávam fotku, vrchný test je dnešný, spodný starý asi 2 dni. Vo svojom cykle som v ovulačnej fáze - potvrdené aj gyn.prehliadkou . Tehotná nie som. Je lepšie investovať do kvalitnejších testov🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veď je negatívny