Máte skúsenosť, že by testy značky Dr max duchovali alebo robili falošné čiarky?
@floki1994 veď práve, že doteraz ani mne. Foto som pridala do jednej skupiny a takmer všetky žienky mi píšu, že tieto testy duchuju. Je pravda, že tentokrát testujem skoro - 10/11DPO
Tak skus ked bude meskat...ale ja som sa s tym naozaj nestretla 🙂
@floki1994 ďakujem
Ahoj, neduchoval mi nikdy.
Baby čo poznám že testovali dr.max testamy, taktiež nemali duchou.
Jedine čo sa mi vždy stalo že po vysušení testu sa tam objavil kanálik ale duch nikdy.
Keď chceš, pridaj fotku aj tu 🙂
@cubos ja som s nimi testovala málo ale vedela som, že patria medzi spoľahlivejšie testy.
Ženy ma však šokovali 😀 Nerobím z tohto testu žiadne závery avšak ako kanalik mi to príde silnejšia čiarka.
Podľa mňa je to kanálik.
Pošlem ti jeden môj test a teda bol to len kanálik.
Nasledovný mesiac som už otehotnela a testovala som pred ms taktiež dr. max testom a ten duch vizeral takto (fotka 2).
Rozlíšiť kanálik a ducha je lahké na slnku npr 🙂
No, je to tažké takto cez fotku ale teda, držím palce a skús otestovať o pár dní 😊
@cubos ja už testujem 5 rokov, naozaj viem čo je duch a čo čiarka. Nič si po mojich skúsenostiach nenahováram, bola som len zvedavá či niekomu tieto testy duchovali. Tá čiarka je “pekná”, ráno by som ešte povedala, že na 100% kanalik, večerná už viditeľnejšie ale stále nie na 100 percent pekná čiarka. Uvidím ako zajtra.
Aj ja som testovala už cca 4-5 rokov a len dr max testamy + mamatest.
Nikdy neduchovali tak práve preto som ti napísala že za 5 rokov som duchovanie bez tehotenstva na tomto teste nezažila 😊
Držím palce a daj vedieť 😇
@cubos ďakujem, dám vedieť 🙂
ano duchujú
ja ti naozaj nechcem brať náladu, ale ak ten zeleny je pepino, tak by som to až tak važne nebrala. mala som silnejšie čiarky a tehotná som nebola a na tom spodnom bohužiaľ tieť vidim len kanalik. ale dufam, že nemam pravdu. držim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie...ale zas mne ziadny test nikdy neduchoval...vzdy som robila ked MS meskala a vzdy mi ukazali testy spravne 🙂