Ahojte. dr. max duchuje? na ziadnom inom teste nemam duchov iba na dr. max ( prve štyri fotky) a ostatne druhy mam negativne ( 5. foto lekaren plus, 6. foto mamatest - su uplne biele nazivo). Je mozne, ze dr. max je tak super kvalitny, ze ukazuje uz ako prvý alebo je tak na💩 ze duchuje. Prosiiiiim skusenosti, nie vyryvačky. Vďaka 💗
@janai1 vsetky dr. max maju duchov ale kvalita sa zmenila po pridaní.
Ani jeden nie je pozitivny a to mam obrovsku obrazovku...bohuzial.
Keď myslíš.... Ja tam nič nevidím
ani ja tam žiaľ ducha nikde nevidím
ak ani na tomto nevidite tak OK. mam doma tie testy, na kazdom.jednom je niečo a to nie je ze co ja myslim ale ked ti vidi mama, priatel aj sestra asi nie som slepa. ostatne druhy su negativne uplne. Ale kaslite sa na fotky, moja otazka je taka, ci DR.max test duchuje. a ci je mozne ze len jeden druh ukazuje "ducha". dakujem
Na tretej fotke vidim aj ja ducha. Veď skús si o 2 dni urobiť ešte test. Už ti mešká menzes?
Pozri ked vytiahnes kontrast ukaze ti kanalik kazdy test. Ked by si tehotna, pozitivne ti budu ukazovat vsetky testy. Mrzi ma to. Bud je este velmi skoro, alebo nie si tehotna.
@anjelicek26 zlatino ja som sa pytala nieco ine.. kaslite sa na tie fotky prosim, lebo ked ich vidim nazivo a aj v mojom telefone tak tam ryska alebo kerá marja je, ale ked to pridam na tuto stranku okamzite to zmeni kvalitu. zaujimala ta otazka. ok tak nic tam nieje, len ma zaujimali skusenosti.
Mne sa zdá že tam niečo vidno
@azurova99 praveze som uz zufala lebo tuto na tejto stranke nic nevidno. ja len netusim ci toto dr.max robí kedze ostatne su uplne biele
Co som tu videla testy, tak neduchovali. Skus zajtra rano clearblue digitalny, tam je to potom uz jasne.
Ja tam teda nič nevidím, zbytočne testovať hentolko testov naraz.. Treba s rozdielmi 2 dní.
Počkaj a o dva dni sa otestuj znova ak tam niečo je tak bude silnejsie
Plus mne duchoval aj ten clera blue test z dr maxi takže, nakoniec obycaj e testy za pár eur boli top
@anjelicek26 ten si odkladam este az ked bude viac dni meskať, teraz je len 2.den ale tolko mi aj zvykne.. uz neviem kolkate biochem 😖
Dala ti lekarka aspon progesteron, aby sa to skusilo nejako udrzat? Mne dal lekar teraz preventivne ze ked sa zacneme snazit...ale my mame este pauzu po kyretazi...
Za mna to je len kanalik, nie duch
Ahoj, pouzivala som ich a neduchovali mi. Za mna boli super 🙂
Viem asi čo na nich vidíš, mne to minulý mesiac urobili 4 testy dr Max v limite a nič z toho. Nejako sa pokazili
No mne to nahralo to co mam v mobile, neznizil mi kvalitu...mozno to bude svetlom, zaostrenim.
Drzim palce nech to vyjde 🤞🥰
To sú kanáliky po zaschnutí.
Mne Dr. Max nikdy neduchovali v zmysle zlého výsledku. Ja to vidím na fotkách a viem, ako to myslíš. Keď som mala na tomto teste ducha, ostatne boli negatívne. Keď na Dr. Max už bola vidítelna pozitibita, ostatne značky mali ducha. A stalo sa mi to pri oboch tehotenstva h, keďže som nedockava, vždy som skoro testovala a v den očakávanej menštruácie už som vedela, či bude alebo nie.
Testy mas negativne, ten duch je kanalik. Mala som ich a neduchovali. Jeden este tehu neukazal ( moja chyba, testovala som po tyzdni po styku) a ten druhy bol v den ms a to bolo kolajnice ako sa patri. Cize za mna su tie testy dobre a ked tak, ak uz meska menzes pojde najskor o biochemicke tehu. Lebo tam uz by mala byt viditelna ciara, nie nieco , co vidis iba velmi tazko
Na všetkých vidim slabunke čiarky tak nech silnejú
kocky nic z toho samozrejme. Testy biele, ked zaschnu objavia sa kanaliky alebo co su to, takze nic. kruto biele testy ale aspon nedavaju zbytocnu nadej
Mne minulý mesiac presne takto duchovali :( ostatné testy biele . A nebola som tehotna 😞
Hlavne nezufaj, oddýchni si, nacerpaj energiu...neupinaj sa na babo. A dalsi mesiac skusite zase 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Veď sú všetky negatívne