Duchuju takto Intimed testy?

cukrik93
18. aug 2022

Ahojte žienky,pozitivne ovu testy 10 aj 11.8. a dnes mi takto vysiel tehu test.Citim sa divne,neustale pichanie v podbrusku co u mna nie je bezne,no do ms mam este cca 6 dni,bojim sa radovat predcasne. Prijladam foto ovu testov aj toho dnesneho tehu,ciarka naskocila ihned,a nebol to prvy ranny moc.Takto mi test este nikdy ciarku neukazal.

janetinka27
18. aug 2022

na tom tehotenskom teste urcite nieco je. ja si kupujem tiez casto tuto znacku a nikdy som nemala falosneho ducha

cukrik93
autor
18. aug 2022

@janetinka27 este chcem dodat ze je citlivost 5ml som si vsimla..a ciarka je ruzova

top_manazerka
18. aug 2022

Tehotenský test ti vyjde pozitivny najskor 9 dni po ovulácii… testuješ prilis skoro

cukrik93
autor
18. aug 2022

@top_manazerka noo preto sa este neradujem,ci to nahodou neni nejaka cysta 😔

l_u_c_k_a111
18. aug 2022

@cukrik93 toto bol moj test robeny 6 dni pred ms tiez tato znacka a dokonca som si ho robila okolo 6 vecer 😀 dnes som v 26tt 🥰

cukrik93
autor
18. aug 2022

@l_u_c_k_a111 gratulujem 🥰 dufam ze aj ja sa budem tesit 🙏

cukrik93
autor
18. aug 2022

@l_u_c_k_a111 a tiez to bola citlivost 5 ci vyssia? Asi si nepametas

marinecka95
18. aug 2022

Keď som bola tehu tak ukázal veľmi skoro a perfektné čiarky 👍
Ak som tehu nebola bol jasne negatívny.
Za mňa super testy.

tehotna40
18. aug 2022

@cukrik93 je tam a držím palce nech sa udrží 🙂 aké sú to testy baby viete mi sem hodiť link ?

marinecka95
18. aug 2022

Kupujem v 101 drogerie

anjelicek26
18. aug 2022

Podla mna si tehotna, ovulku si mala skor, poznam xy takych zien, co maju pozitivny ovulacny test az ked uz ovulka prebehla podla sona... gratulujem.

l_u_c_k_a111
18. aug 2022

@cukrik93 no myslim ze to bol 10tkovy test skus si spravit o 2-3 dni dalsi ci bude silniet ciarka 🙂 ako prvy test mi ukazal ducha aj Livsane z benu lekarne tiez palickovy tomu som neverila a bola som tak nedockava ze som letela do tety a kupila ten in time a ten tiez ukazal ducha o 2 dni na to som kupila uz drahsi test tiez Livsane a tam uz boli pekne ciarky 🙂 ale ja mam posunutu ovulaciu mala som ju skor cize asi preto ukazal uz 6dni pred prichodom ms testy by som si nerobila takto dopredu keby mi mama nepovedala ze som v tom nech si spravim test lebo sa spravam divne 😀😀

cukrik93
autor
18. aug 2022

@tehotna40 dakujem☺️ no ine neostava len cakat,len je to na nevydrzanie 🙈

cukrik93
autor
18. aug 2022

@anjelicek26 dakujem,mozem len dufat zatial ☺️

cukrik93
autor
18. aug 2022

@l_u_c_k_a111 no ja som bola v tom ze aj tento je 10kovy ale na tom obale kde je uz samotny test tak tam je ze 5mm a to som ani nevedela ze take testy su,krabicu uz nemam..no uvidime,jasne skusim dalsi v sobotu alebo v nedelu a uvidime,ale uz teraz mam strach ze co ak bude negat 🤦🏽‍♀️ Ja by som tiez netestovala tak skoro,ale mam velmi takz pracu a navyse problem so stitnou zlazou tak to potrebujem vediet a plus teda ma picha vpravo dole a chvilami cele brucho ako by mala prist ms plus som nejaka nachladnuta a neskutocne unavena..tak uvidime snad je to tam ☺️

cukrik93
autor
18. aug 2022

@marinecka95 no uvidime som zvedava o par dni,ale to cakanie je hrozne

mimi16
18. aug 2022

@cukrik93 a nechceš skúsiť digitálny? Neviem koľko dni máš do menštruácie, no mne pekne ukázal asi deň vopred. Testovala som popoludní. Držím prsty.

cukrik93
autor
18. aug 2022

@mimi16 tak to si este par dni pockam,ms mam dostat okolo 23.8.-24.8. nemavam ju uplne pravidelnu..sama nechapem tomu testu..no musim vydrzat

janka_01
18. aug 2022

Ja užívam HAK. Ale asi pred 3 mesiacmi sa mi čosi nezdalo tak som si spravila 4 tieto testy a na 2 mi vyskočila čiarka v limite. Ale asi po 5-10 minútach zmizla. A keďže som sq vtedy prelakla tak som si urobila dalšie 2 testy inej značky a boli jasne negatívne.
Možno to bol len kanálik netuším keďže ms prišla na čas.

cukrik93
autor
19. aug 2022

@janka_01 no mne ciarka nezmizla ani do dnes,ale je fakt ze mal 5ku citlivost a dnes rapiclear s 10 citlivostou negativny..ale aj tak je skoro testovat,teoreticky som len 8dpo

janka_01
19. aug 2022

@cukrik93 tak tie moje boli asi kanáliky keďže zmizli. Skús otestovať v deň ms ak by neprišla

cukrik93
autor
19. aug 2022

@janka_01 neviem je ruzova dokonca aj ked ju podsvietim svetlom na mobile a pekne viditelna..prave to ma mätie..no musim vydrzat aspon do utorka ale nejak nedufam,no test z toho isteho balenia som robila minuly mesiac ked meskala a bol snehobiely,tak neviem ci by mohol byt chybny

bejka90
19. aug 2022

@cukrik93 to existuju take testy zes 5 citkivostou?wau to som este nikdy nepocula 🙂 v kazrom pripade drzim palce aby ti to vyslo 🙂)) pridaj potom o par dni foto abo aspon napis ci to vyslo ;))) ja ked osm cakala 1 mala.som negativny na 10dpo a az na 14dpo bola slaba druha ciarka u mna

cukrik93
autor
19. aug 2022

@bejka90 no na krabicke je ze 10 a na tom druhommobáe vo vnutri ze 5 to som zistila dnes ked som kupila dalsie balenie,tak nechapem co to tam pisu 🙈 no kazdopadne dnes test uplne snehobiely 🤷🏽‍♀️😏 tak uz myslim ze bol nejaky chybny,no samozrejme este je cas takze pockam aspon do ocakavanej ms

mima1991
19. aug 2022

@cukrik93 ahoj, ja som v podobnej situacii, ms mam mat o nejakych 4-5 dni, dnes rano som si robila tt slunicko, biely a teraz som skusila intimed a tiez mi hned naskocila taka slabucka ciarka, tak nam drzim palce 🙂

ajko2011
19. aug 2022

@cukrik93 ja som si ho tiež raz robila a nikdy som nemala ani len náznak ducha 🙂 takže určite tam je náznak druhej čiarky

elenita
19. aug 2022

@cukrik93 ja si myslim, ze je to tam 😉 drzim palce.

ankare
19. aug 2022

@cukrik93 gratulujem!

pondelok01
19. aug 2022

@cukrik93 mne sa s intimed testami stalo, ze mali takuto ciarku, presne v limite ako pisal navod, a tehotna som nebola, ine znacky boli snehobiele. Ale drzim palce, aby to bola u teba ozajstna pozitivna ciarka.

cukrik93
autor
19. aug 2022

@mima1991 tak si drzme palce,uvidime o par dni 🙏🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre