Dievky duchuju mamatesty ? Som 11Dpo dnes ráno mi vyšli 3 testy so slabou čiarkou .
mne neduchovali nikdy.. ale pocula som, že niektorým babám áno. Ale 3x ti falošne duchovať isto nebudú
Dievčatá robila som si ráno 4 testy , prvý som ponorila krátko keď som videla ze ťahá tak som ho vybrala bol negat . Ďalšie tri som išla podľa návodu tých 15 s a začali ťahať aj farbivo a vyšli pozitívne . Tie dva vidím voľným okom ale na fotaku sa mi zachytil tento . Moc im teda neverím každopádne nechcem až sa hráte na lovcov duchov len skôr teda či sú to spoľahlivé testy
podľa mna je to pozitívne. skúste iný test, napr. dr. max alebo rovno cleablue digi z ranného možu a budete mať istotu
@snazilka_bio_mamka mam do menzesu este 5 dni rozmýšľam ci testovať mamatestom ďalej a ak bude silnieť tak je to pozitívne alebo kúpiť iný druh testu . Toto ma zmiatlo úplne ze nie sú spoľahlivé čo som aj iné fóra čítala veľké sklamanie u žien
Nie len že duchuju ale este aj falosne ruzove silne ciarky robia 😂 v zivote by som uz nekupila mamatest a od kedy sa mi to stalo budem proti nim bojovat 🙈
@andrejkap123 otras !!!!!
No asi ta nepoteším možno nebude tvoj prípad keďže tri máš čiarky. Ale ja som veľa krát mala ducha dokonca silne ružového a nič nebolo to tehu. Potom paradoxne mi nič neukázal na 14den a bola som
Pozri ak máš mamatest kľudne správ o dva dni ak budú silniet si tehu. Zase kvôli tomu kupovať iný keď ešte nevieš na com si. Alebo kúp a porovnaj. Držím moc prsty
Mne mamatesty ukázali pozitivitu, ale tiež som na začiatku mala takúto čiarku a všetko bolo v poriadku.
Duchy často nie sú chybou testu, ale túžby používateľa. Henten obrázok hore by som šmahom ruky zhodnotil: "Negatívny. Ďalší, prosím!"
@hefo preco smahom ruky zahodil? Ved uvidi zajtra napozajtra, ci ten test zosilnie a bol vporiadku. Alebo test nebol vporiadku. Pre niektore zeny je naozaj dolezite si to odsledovat. Niekedy to je prehnane - to ano. Ale toto podla mna je diskutabilny vysledok a pre porovnanie pani uvidi co z toho vyvodit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Obcas ano, ale nie tri...