Duchujú Mamatesty?

20. feb 2024

Dievky duchuju mamatesty ? Som 11Dpo dnes ráno mi vyšli 3 testy so slabou čiarkou .

anjelicek26
20. feb 2024

Obcas ano, ale nie tri...

snazilka_bio_mamka
20. feb 2024

mne neduchovali nikdy.. ale pocula som, že niektorým babám áno. Ale 3x ti falošne duchovať isto nebudú

autor
20. feb 2024

Dievčatá robila som si ráno 4 testy , prvý som ponorila krátko keď som videla ze ťahá tak som ho vybrala bol negat . Ďalšie tri som išla podľa návodu tých 15 s a začali ťahať aj farbivo a vyšli pozitívne . Tie dva vidím voľným okom ale na fotaku sa mi zachytil tento . Moc im teda neverím každopádne nechcem až sa hráte na lovcov duchov len skôr teda či sú to spoľahlivé testy

snazilka_bio_mamka
20. feb 2024

podľa mna je to pozitívne. skúste iný test, napr. dr. max alebo rovno cleablue digi z ranného možu a budete mať istotu

autor
20. feb 2024

@snazilka_bio_mamka mam do menzesu este 5 dni rozmýšľam ci testovať mamatestom ďalej a ak bude silnieť tak je to pozitívne alebo kúpiť iný druh testu . Toto ma zmiatlo úplne ze nie sú spoľahlivé čo som aj iné fóra čítala veľké sklamanie u žien

andrejkap123
20. feb 2024

Nie len že duchuju ale este aj falosne ruzove silne ciarky robia 😂 v zivote by som uz nekupila mamatest a od kedy sa mi to stalo budem proti nim bojovat 🙈

autor
20. feb 2024

@andrejkap123 otras !!!!!

sofia1979
20. feb 2024

No asi ta nepoteším možno nebude tvoj prípad keďže tri máš čiarky. Ale ja som veľa krát mala ducha dokonca silne ružového a nič nebolo to tehu. Potom paradoxne mi nič neukázal na 14den a bola som

sofia1979
20. feb 2024

Pozri ak máš mamatest kľudne správ o dva dni ak budú silniet si tehu. Zase kvôli tomu kupovať iný keď ešte nevieš na com si. Alebo kúp a porovnaj. Držím moc prsty

domcavesel
20. feb 2024

Mne mamatesty ukázali pozitivitu, ale tiež som na začiatku mala takúto čiarku a všetko bolo v poriadku.

hefo
20. feb 2024

Duchy často nie sú chybou testu, ale túžby používateľa. Henten obrázok hore by som šmahom ruky zhodnotil: "Negatívny. Ďalší, prosím!"

zuza265
21. feb 2024

@hefo preco smahom ruky zahodil? Ved uvidi zajtra napozajtra, ci ten test zosilnie a bol vporiadku. Alebo test nebol vporiadku. Pre niektore zeny je naozaj dolezite si to odsledovat. Niekedy to je prehnane - to ano. Ale toto podla mna je diskutabilny vysledok a pre porovnanie pani uvidi co z toho vyvodit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre