Ahojte prosim Vas duchuju mama testy?dnes mi jeden den meska a zda sa mi tam druha ciarka.ale nie som si ista.dnes som mala testovat ak negativy vysadit utrogestan ale nie som si ista.
Dakujem
Vyzera byt čisty, nic tam nevidim.
Mne mama test ukazal pekne ciarky v jeden meskajucej MS.
Mne osobne tiwto testy nijdy neduchovali. Ak si viac ako 10 dpo uz by mala byt krajsia ciarka...ja som v 1.den meskania mala vyraznu ciarku. Kup si dnes Livsane ak zajtra rano bude negat vysad utrogestan. Uz som citala ze mamatesty tu mnohym robili kadejake ciarky. Drzim palce aby sa zadarilo uz!!!
Ahoj, kolko DPO si?
Na 11DC ovulacia vyvolana ovitrelom a dnes som 26DC.Ale aj v predchadzajucich tehotenstvach mi najskor ukazalo 26 DC ale ciarka bola jasna.Zajtra skusim znova test ked nic vysadim utrogestan.
Nič tam nie je
Neduchuju,a nevidim tambohuzial druhu ciarku
Ja vidím, no občas mi spravili falošne ducha. Dokonca aj čiarku. Skus z poobedneho mocu, Nepi a nechoď na wc min 2 hod
mne tento nikdy neduchoval
Nezvyknú duchovať. Mne ukázal peknú druhú čiarku v deň očakávanej MS.
Na tvojom teste druhú čiarku žiaľ nevidím.
Mne na 10dpo ukazal takto a bola som, ale ty si podla vypoctu uz cca 15dpo a ciarka by mala byt ruzova a pomerne dost viditelna…takze v tomto pripade sa mi to skor javi ako ozaj len duch, ale skus si spravit ovulacny test, lebo mne ukazoval silnejsi ovulacny test ked som bola uz tehotna…kazdopadne mi pri tehotenstve kazdy den silnel, robila som si z prveho ranneho mocu tymito mamatestami..
Nič tam nevidím
Tieto testy kedysi neduchovali, ale teraz už áno. Osobná skúsenosť. A už aj kanálikujú
@kingi111 ahojte len som vam chcela povedat ze nakoniec to bolo tehotenstvo.ale kedze som si myslela zenie som tehotna tak som vsetko vysadila.a dnes som zacala krvacat a dozvedela som sa ze to bolo tehotenstvo.ale bohuzial uz neskoro. potratila som uz 3x 😭😭😭
Je mi to strasne luto 😔. Vela sil prajem a rychle zotavenie sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.