Ahojte robila som si tt pepino meska mi ms len tie čiarky sú dosť slabé foto v komente
Mne pepino nikdy neduchoval...a pri takychto ciarka h som bola vzdy tehotna
Tie testy sú premočené. Ale aj tak tie čiarky sú podľa mňa dosť jednoznačné...
podla mna biochemicke tehotenstvo.
@lenkadenisa áno viem ze sú nanič vôbec som ich nechcela len mi ich priateľ už kúpil 🤦 tak som ich chcela minúť len ja im vôbec neverím preto sa pýtam ci si radšej urobím iný lebo tieto testy sú katastrofa som mesiac po potrate a určite sa zadarilo keď aj na intime mi visiel duch ale zase na druhej strane celkom sa bojím ze čiarka nesilnie len pri minulom tehotenstve som mala hcg na 4 deň meškania len okolo 90 a tiež testy slabé pri meškani ale silneli len pepino som si vtedy nerobila no žial bola to nakoniec anembryomola
Ako si dopadla?
@naty_10 to je neuveriteľné a nemala ai biochemické? To by mali zakázať predávať
@rebecca999 áno povedala som,žeby mali 😒 nie nemala som,bola som aj u lekára tehotenstvo to nebolo,omeškanie menzesu
@monula3421 ako vyššie píšeme. Pepino testy sú na nič. Podľa mňa tvoj test nič neukazuje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Meska mi uz 4 dní spodný robený predvčerom z poobedneho moču stredný dnes z ranného a skúsila som ešte jeden ten horný ale ten už nieje z ranného moču