S manželom sa snažíme už 2,5r a mám za sebou 2 potraty, preto neviem či blúznim. Menzes mi mešká dnes 6ty deň, od včera pociťujem mierne pichanie v prsníkoch. Utekala som ráno na gyndu, lebo sa bojím keby pride opäť k potratu, ale sestrička ma otočila, že treba len čakať.. ovulku kontrolujem s pociťujem ju, teraz bola ovulka 13.3 a jak rátam, tak by mali byt už riadne koľaje.. no neviem čo si myslieť . Testy oba ráno robené, lebo prvému som neverila..
Či duchujú to neviem, skús iný test. Na 6 dní meškajúcu menštruáciu je toto veľmi slabunké. Niečo tam je vidieť ale čakala by som už kolajnice.
Mne bohužiaľ duchovali. A riadne. 🤦🏻♀️
@predaj323 ovulacny má čiarku vždy. Ide o to, akú silnú
@predaj323 ovu testy ukazuji skor, to je pravda, ale pozitivny ovu test znamena, ze je testovacia ciarka silnejsia, ako kontrolna. A to bohuzial nemas. A ked uz 6 dni meska ms, tak by mala byt ciarka na vsetkych testoch silnejsia, ako ju mas ty. Napriek tomu si myslim, ze ti lekar mohol aspon zobrat krv na hcg.
Je mi to luto... Nevyzera to na tehotenstvo... Ale tak skus este zajtra... Mozno ciarky zosilneju...
@predaj323 ovulacny kebu ste bola tehotna ta prva ciarka je ovela silnejsia ako kontrolna.
@predaj323 Ovulku si mala 13.3 len po ovulke možno počkať ešte týždeň no aj tak tehu test ukáže slabú čiarku o 4 týždne od oplodnenia,čiže od ovulku,a keď že ti mešká 6 deň,tak test nemusí mať riadnu kolajnicu. Mne 6 dní pred menzesom test zachytil slabú čiarku na pepino teste aj na mama teste,a menzes mi už neprišiel. Teraz som v 7 týždni. Za mňa aj mama test spoľahlivý. A čiarky máš na oboch testoch aj keď slabé ale máš. A ovulacny test ti čiarku ukáže zakaždým.
Asi nič z toho, dnes som sk robila mamatest ak pepino a čisté jak sneh, žiadny duch.. ale menzes nechodí, dnes je to 8my deň, čo mešká a dva dni ma bolia prsia, mám ich spuchnute, žilnate.. už asi prestávam dúfať, že sa to podarilo, keď vidim dnešné testy, čakala som že čiarka bude silnieť ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@predaj323 duchuju ale pri ňom keď nemáš silnú čiarku neni pozitívny podľa mna