Prvy krat som sa s tym stretla a neviem co si mam mysliet a ak je tu niekto kto mal s tym skusenost prosim ozvite sa,budem velmi rada dakujem.
Moja posledna ms bola 28.12.2017 trvala 5dni potom mi za januar neprisla mam to asi rozhadzane..no vtedy som nemala pohlavny styk nic.
15.2. Som mala pohlavny styk a doteraz mi ms neprisla.
26.2 som si nasla ruzovy flak taky mensi vytok trvalo to len raz za jedn nic potom som nic nespozorovala..a teda neviem ozaj co to je nikdy som sa s tym nestretla,je pravda potom mi bolo zle unava trosku pichanie pod bruskom.
26.2 som si nasla ruzovy vytok ktory trval jeden den len.
5.2 som bola u dr na vysetreni s tym ze co to moze byt, dr ma prezrel a povedal ze zatial vsetko ok nevidi tam nic ani ze by mi mala prist ms a ze tam vidi neaku dutinku malu ale ze to nic...zevraj to na tehotnstvo nevyzera zatial. Dal mi duphaston ktory mam brat pet dni ms zatial neprisla tak uvidime... robila som si testy vysli duchovia prikladam foto alebo potom som mala ze aj nic tobila som si aj ten digitlany a vyslo minus. Ja teraz sakra rozmyslam ci mozem ozaj byt tehu. Mna slak trafi s toho cakania 😀😀
@emmakriss veď píše že si ho robila a vyšlo jej mínus...
@michaelamichaelamichaela nikto ti tu nepovie či si alebo nie, musíš čakať 😀 podľa mňa si ale ešte je veľmi skoro , sledu či bude čiarka silnieť, choď po dvoch týždňoch k dr.
@janinkalc o 2 týždne k lekárovi? a načo...stačí aj o 2 mesiace....ak bude tehotná lekár to už bude krásne vidieť...
@emmakriss ved pise, ze az 15.2. mala styk, preco ju plasis? A v 10tyzdni negativne testy a ciste sono?
Tiez si myslim ze si tehu, vyslo ti to na plodne dni. Drzim palce
@simonkazga ja ju neplasim a ani by som nechcela, zakerna som nebola nikdy, ja som len prilozila screen, kde je vypocet podla poslednej menstruacie, nic viac
Cakat dieta je dar a stastie, tym padom autorke prajem, aby vyslo vsetko v poriadku, vela stastia a zdravia
Ste uzasne vsetky ze ste napisali ja si to velmi vazim,dakujem Vam 💜
Este si teda pockam zajtra posledny den uzivam duphaston a uz len uvidime ci pride ms alebo a ku koncu mesiaca k dr som nedockavec
@michaelamichaelamichaela ahoj, tak ja ta naozaj nechcem sklamat ale na tom testr,co si sem dala nnie je ziadny duch, ale nadherne zobrazujuca sa ryha na mieste,kde by mala byt druha ciarka
@mimka11111 ahoj moze byt ja sa tomu uz vobec nerozumiem,len ked do svetla som dala test som to videla ale zatial kazdy jeden od inej znacky nechce stmavnut ale vidno tu druhu ciarku.tak ja neviem uz ja nebudem sklamana nic praveze prekvapena budem ak by som mala byt opet tehotna doma mam trojrocnu dcerku uz ale pri nej som taketo nemala tak zato som sem pisala.
Jedine coho by som sa obavala ci nemoze ist o mimomaternicove tehotenstvo
@juliet86 vsetko je mozne a ratam zo vsetkym musim len cakat cakat cakat
@tinus89 no ja tam teda vidim nieco a taketo testy mavam ja ale uz nekupujem ziadne uz len pockam si dva tyzdne k dr
Ja si pockam tak este tri dni ci sa to vyfarbi...ja som si zatial robila len tento jeden, skor mi to pripadalo zbytocne..len tie bolesti v podbrusku, ze mi az do nohy vystrelovali tak mi to dako nejde do hlavy..
@tinus89 mozes mi verit ze je to vsetko zahada ja sa zblaznim uz 😀 drzim palce
No hej.velka zahada :D aj ja,nech obidvom to.dobre 0🙂
Ahojte ja som mala 24.1. Poslednu menst. Minuly piatok sobotu som mala ruzovy vytok aj to len na papieri 2krat svetlo hnedy urobila som si za posledny tyzden 3 testy a na kazdom duch nesilnie to mate podobnu skusenost??
@polovnicka92 no ja to momentalne prezivam a ja som nikdy nemala dvojdnove spinenie ale ja slabo ruzovy fliacik jeden den aj druhy toto iste vazne ze prezivam
Ahojte, som tu nová. 28.2. som absolvovala IUI a na 10. den po IUI som si urobila test, je to ten úplne hore, následne aj na 11. a 12. den. Zdá sa mi že čiarka je silnejšia. Len sa chcem opýtať, myslíte že môže ísť o skresľujúce výsledky? Beriem len progesteron 2 x denne, okrem toho nič.
@janaark myslim, ze ti mozme gratulovat❤💙
@nufinkanufka jeeeej dakujem za názor 🙂 dúfam že to tak bude, ešte pôjdem na krv a uvidíme. Si milá, veľmi človeku pomáha keď ho niekto takto povzbudi 🙂 je to už 2,5 roka čo sa snažíme a inseminaciu sme skúsili aj napriek tomu že doktorka vravela že veľkú šancu nemáme s manzelovimi výsledkami.
@janaark kedy ides na krv? Viem presne ako sa citis aj my uz sa snazime zopar rokov. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo.
@tinus89 ovulacny test by mal byt v pripade tehu pozitivny a tento mas negat. ....na tehu teste ciarka je, ale otazne aka...tazko rozoznat...mala by byt ruzovkasta a nie seda...skus testnut o par dni
@janaark no uvidis to skreslenie o 9 mesiacov 😆, gratulujem 😉
@mimka11111 ďakujem 😊
@michaelamichaelamichaela ved ani ja presne 🙂 a kedy si robila posledny test?? Ja mam nepravidelnu menst. Cca tyzden dva je nornalne ze mi meska len teraz vlastne v tom case toto spinenie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna si tehotna 🙂 Som na tom podobne. Odporucam ti kupit tehotensky test Clearblue digital, ktory ti okrem tehotenstva ukaze aj to, v ktorom tyzdni si 🙂