Zdravím, vie sa mi niekto vyjadrit k tomuto?
Menštruáciu mám dostať cca o týždeň
Bola som u gynekológa ten mi povedal ,že na teste majú byť rovnaké dve čiarky ,ktoré sú rovnako SFARBENÉ.
To mi je jasne ,že majú byt dve čiarky ale táto je zreteľne viditeľná 🤷🏼♀️ Nepýtal sa nič viac iba toto odvrkol
Neviem čo si mám myslieť 🤦🏼♀️
Určite pár dni počkám a urobím si další.
S priateľom sa pokúšame o babo rok,vždy keď meškala menstruacia 1-3 dni tak som si spravila test a bol negatívny. Jedna palička.
Teraz som iba vyskúšala lebo nejak často chodím cikat, prsia mám citlivé od začiatku septembra. Tak som si povedala,že skúsim🤷🏼♀️
@bambulienka25 určite ešte počkám ale ďakujem za odpoveď 😊
Určite počkaj do menštruácie. Ale nemusia byť rovnako sfarbené. Zozaciatku je jemne a potom čiarka silnie, ako sa zvyšuje HCG. Toto vyzerá podľa mňa veľmi dobre, ale je lepšie čakať na MS a potom robiť test. Ja som to urobila ako ty, čiarka bola slabšia, potom silnela a teraz mam 3apol mes synčeka. Avšak keď som potom čítala tu, že baby mali čiarky a dostali menzes a boli smutné, asi by som to urobila až keď mi mešká. Prajem, aby ti to vyšlo, veľmi držím palce 😉
@snehulak77 ďakujem pekne
Juj 😍 tak paráda
Vyzerá to nádejne… no počkaj a uvidis… držím palce
Počkaj do dňa ms a potom sprav znova, držím palce...
@simona139469 ďakujem počkám 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.