Caute baby, pomôžte, je to duch alebo kanalik ? 🙈
@zuzi0911 kks otras tieto pepino, urobím iný určite 🙈 ďakujem za odpoved
Moze byt, ja som na kazdom mala este aj silnejsie ciarky.
Jasné že zaduchujú oba keďže sú zo stejnej výroby a značky. Stroj vyrobí celý pas a potom ich ďalej reže na tenké pásiky -prúžky a takto sa ďalej balia po 2.
A ty tam vidíš ružovú čiarku? Lebk nech robím čokoľvek tak ja len sivý kanalik
@rachel36a Akože naživo je ružová/cervena, ale neviem,preto sa pýtam 😁 o pár dni idem ku gynekológovi, ten mi to určite potvrdí/vyvráti
Nič v zlom … ale 500x spomenuté, že Pepina sú shity .. a 500x sa to tu bude niekto pýtať .. tak ja nevjem uš😃 .. však sa testnem v deň MS, najlepšie až keď MS mešká, investujem o 2 e navyše a mám istotu s kvalitným testom… so simply..
Takýto test som mala pred pár mesiacmi keď som nebola tehu ale robila som si ho viac krát a keď som bola asi v cca 6 týždni čiarky boli rovnako sfarbené a nabehli hneď.
Áno ja som dokonca mala na druhy den silnejšiu ciarku a to túto co som pridala ....preto som to brala ze je to tam ..no iny test bol biely 2 druhy ..tak som aj kupila ešte oepino ze to odsledujem teda tým a iné balenie už bolo úplne biele aj to ..takže tak
@isadoraisa tak toto už je moc akože....och
@isadoraisa odpadnem, keby mám taký test, ani nepolemyzujem o tom či je pozitívny, brala by som to ako vybavenú vec 🙏🏻 a potom to sklamanie že nič z toho..
@zuzi0911 mne prvý krát pepino takto zaduchoval, vždy pred tým som mala snehobiele, ale tak vôbec sa tým nejako neradim keďže som tu prečítala veľa zlých recenzií na ne.. tak pretestujem zajtra, najlepšie mi aj tak Gynekolog povie
@andulka1988 ďakujem za odpoved 🫶🏻 určite už budem testovať inými značkami
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridávam aj takto, nech si viete priblížiť, je tu hrozná kvalita tých fotiek 🙈