Prosím vás vidíte tam niečo alebo si len namyšľam ? 😳
2 dni je mi blbo ale cítim sa akoby som mala dostať kramy (kŕče v podbrusku) ...dnes ráno som si urobila test a vidím tam slabšiu čiarku ..🙏
nieco tam je, tak drzim palce 🙂
Ciarka tam je... bud posunuta ovulacia alebo biochemicke tehu, treba spravit dalsi o dva dni a bude to jasne. Nic si nenamyslas.
@janetinka27 ďakujem
@anjelicek26 dakujem pekne 😊 prepáčte len sa chcem opýtať podľa čoho viete ze moze ísť o biochemické tehotenstvo alebo posunutu ovulaciu a nie o normálne tehotenstvo ?
@denissa20 pri biochemickom tehotenstve sa vajicko neuhniezdi poriadne, hcg sa zacne tvorit a potom prestane - testy nikdy nezosilneju...ostanu slabe par dni a menstruacia prijde s omeskanim cca tyzden... Normalne tehotenstvo - testy budu silniet, len je to este dnes slabsie, lebo ovulacia bola neskor...
@anjelicek26 ďakujem tak dúfam že to bude silniet 🤗
@denissa20 nemusi ist este o biochemicke tehu. Skus o dva dni ,ak bude silniet tak je to tehu,ked nie tak asi nieco neni ok. Drzim palce🥰
@denissa20 da sa kupit digitalny clearblue,je fakt super. Tieto papierove tiez ukazovali ducha,sice som bola este pred ms ,ale ten digitalny hned ukazal tehotenstvo . Podotykam,ze 4dni pred ms . A uz som v 13tyzdni🥰
@mirkaparnicanova je tam ,kolko meska ms?
@leuska1991 3 deň
@denissa20 gratulujem🥰
@denissa20 krásne vidno druhú čiarku. Držím palceky aby silnela, skús zase ráno spravit ak máš kúpený test 🙂
@denissa20 wau nádherný test už ,gratulujem ti a držím ti palceky aby ste boli zdraví počas celého tehotenstva aj po pôrode , teším sa s tebou ☺️🙂😘
@summersunny94 ďakujem veľmi pekne 🤗🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@denissa20 vidím. Podľa mna su dve možnosti. Buď posunutá ovulacia alebo biochemické tehotenstvo … Držím palce