Ahojte baby,ja len že sa zabávam na teste pepino 😁 že takého silného ducha som ešte nemala na tomto teste.. dva dni do ms
Ak to bolo z dvojbalenia, tak to môže byť falošné. Je tu o Tom milión tém. Ak je to kúpené ako jeden kus, tak gratulujem 😁
@misha666 ďakujem 😊 ale nemyslím si že to bude tehotenstvo..robia babám dosť často falošné čiarky 🤷 pokiaľ nebudú meškať neuverím 😁
@lucijalucy áno dvojbalenie 😁 jednobalenie nemali 😬 ale tak čo narobím 🤷musím len čakať či príde ms😀
To nebude dušiiik 😊 o 2 dni uvidis kraasne kolajnice gratulujem ❤️
@dada153 uvidíme 😊to by bolo krásne prekvapenie po 3 rokoch neúspechu
@vikybotka tak myslím si, že sa vám zadarilo😊 zajtra bude čiarka silnejšia 🤞🍀 ja skúsim kúpiť test livsane takže som zvedavá na výsledok 😁
@naty_10 nem9hla si mat biochemicke
@naty_10 tak dnes 1 dc 🤷 mali by zakázať predávať tie testy 😀
@miskamicha nie lebo doktor mi robil sono a sliznica bola zväčšená ako pred menzesom a potom som aj dostala neviem či na druhý deň alebo v ten deň 🤷♀️ Hentie testy Pepino si už určite nekúpim 👍
sense no dnes som bola u gyne a robila mi sono ta že sliznica sa mi dvíha ale nie je iste či od tehotenstva alebo od menštruácii.ale ja som mala bolesti v podbrušku už pred týždňom aj také tlaky. A zalievať ma pot ale dnes mi zobrali krv ta že zajtra sa zistí.a ten test bol robený 9 dní pred menštruaciou
@domka1995 keď máš 7 dní do ms tak pred týždňom si mala ovuláciu. Vajíčko sa uhniezduje 7-10 dní takže si skoro testovala a na 7dpo ti žiaden gynekológ nepotvrdil tehotenstvo preto ti lekárka povedala ze vysoká sliznica môže byť začínajúce tehu alebo ms. Si bola na prehliadke alebo ze si tehotna lebo ti vyšiel takýto test.?
Držím palce nech ti to vyjde ako si želáš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to neni duch 🙂 je to ciarka 🙂 gratulujem... mala som taku istu dva dni do ms a uz ma 7rokov 🙂