Duch na testoch Maybebaybe

bugajova
6. jan 2023

Ahojte testy su 12 dpo 2 až 3 dni pred ms . Hned potom som si robila dr max a bol tam ešte slabší duch myslíte že stoho može niečo byť?

anjelicek26
6. jan 2023

Ja tam bohuzial vobec nic nevidim, na tom druhom bola ciarka?

sweetbrownie
6. jan 2023

@bugajova no ja na týchtoch testoch nevidím nič. Ja som mala o dosť vyrazné čiarky a šlo o biochemické moc sa nato nefixuj a počkaj si či ti bude meškať aspoň 2 dni a potom rob testy a budeš mať odpoveď či si alebo nie si tehotná. Uživaj si deň moc na to nemysli a bude to lepšie pre teba a tvoju psychiku. Aj tak sa to nedá ovplivniť a len potom zbytočne depkujeme. Nemyslím to vôbec zle skôr ťa chcem len namotivovať iným spôsobom

domka222
6. jan 2023

A kde je ten duch? 🧐

bugajova
autor
6. jan 2023

Ani tu dost to skresluje ked to pridam . Ano bola ale neviem co si mam o tom mysliet zajtra mam dostať ms boly ma podbruško aj prsia

anjelicek26
6. jan 2023

@bugajova to je len kanalik, je to strasne tenucke :(

bugajova
autor
6. jan 2023

@sweetbrownie máš pravdu zbočne sa len stresujem .. asi pred dvomi rokmi som potratila v 18 tt a od vtedy sa nedarí 😏

stellarstar
6. jan 2023

@bugajova nič tam nie je veď je to čistý negatívny test, keď sa vám už 2r nedarí mala si byť dávno u dr

sweetbrownie
6. jan 2023

@bugajova raz to príde uvidíš len menej testovať viac sa venovať iným veciam aby si nemyslela na tehotenstvo čo najmenej a pôjde to. Viem je to tažké ale treba byť
optimista a potom nám tu pridáš kvalitný pozitívny tehu test. Držím palce a hlavne sa netreba vzdávať

dominikag1507
6. jan 2023

@bugajova ja neviem ale ja tam tych “duchov” vidim…treba otestovat za den za dva znova

strapec
6. jan 2023

Ja sa pýtam, prečo sa tu niekto stale testuje pred MS? NAČO? Načo to potom vycapuje na internet? Na falošnú nádej, že aaano dačo sa tam črta a pritom vidno holý prd? Normálne by mali túto tému celkovo vypustiť z tohto fóra. 🤦🏼‍♀️

vandica
6. jan 2023

@bugajova no ja na obidvoch niečo vidím keď si to priblížim, ale či je to čiarka alebo kanálik neviem. Skusis o dva dni, a uvidíš 🙂

vandica
6. jan 2023

@strapec tak naživo jej to je určite lepšie vidno ako na foto. A načo sa niekto testuje ešte pred MS? No niektoré z nedockavosti, a niektoré, ako napr ja keby otehotniem kvôli tomu aby mi po potratoch bola čo najrýchlejšie nasadená liečba.

zuzanockamt
6. jan 2023

@bugajova Na tej druhej foto po priblížení niečo vidno, ale javí sa to skôr sivé.

bugajova
autor
6. jan 2023

@strapec ja sa pýtam načo to komentuješ ? Nepáči sa ti tak také témy neotváraj. Internet je verejný aj toto fórum je verejné a každý si sem môže dávať čo chce . Už som tu videla kopu takýchto drzích komentárov a naozaj nechápem prečo má niekto potrebu niekoho poučovať alebo urážať 🤬

bibg
6. jan 2023

Ja tiež nič nevidím. Ja som mala už na 10 dpo 2 viditeľne čiarky. A to som mala do ms ešte 4 dni. Keďže ich mávam pravidelne na 14 deň od ovu. Ja som bola najviac spokojná s maybebaby testami. Cinske testy a testy maybebaby mi ukázali čiarku už na 10 dpo. Ale myslim že tvoje sú negatívne. Aj ja som testovala od 9 dpo. Pretože dufas, máš nadej. To je to čo nás poháňa vpred. 🙂 držím palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre