Ahojte, snažíme sa o miminko, 12 deň po ovulacii som sa potešila, lebo mi na teste ukazalo slabého ružového ducha, na fotke je to vidno veľmi slabo ale naozaj tam bol, aj partner ho jasne videl, taká slabučko ružová čiarka, nebola sivá. Dnes 15 deň po ovu som čakala, že sa bude čiarka vykresľovať viac, ale nie je tam vôbec nič. Úplne čisté pole. Oba testy robené ráno z prvého moču. Robila som zo zvedavosti test aj včera večer, ten bol tiež negatívny, ale brala som to tak, že to nebolo ráno tak nič tragické. Lenže dnes teda tiež nič. Bazálna teplota je stale zvýšená, zatiaľ žiaden pokles pred MS. Zvykne mi teplota klesať po 12-13 dni po ovulacii inak.
Som teda zmätená, čo to bolo? Naozaj som myslela, že som v tom. Viete niekto poradiť? Môžem sa ešte tešiť alebo to bol len falošne pozitivny test? Vďaka.
Vyzera bohuzial, je biochemicke a MS dorazi v najblizsich dnoch :( Toto je problem skoreho testovania, clovek zachyti aj pokaslane uhniezdenie a o to vacsie je to sklamanie :( Mrzi ma to, 15dpo by mali byt ciarky riadne, ked 12dpo bola uz slaba..
Netestuj tak skoro a nebudeš každý mesiac sklamaná.
Načo je toto dobré? ... len sa zbytočne trápite ženy ... treba testovať, keď mešká ms a vyhnete sa takýmto sklamaniam, určite to ani jednej z vás na psychike nepridáva.
@anjelicek26 Ďakujem, nevedela som že aj toto testy vedia zachytiť 🙏🏻
@dzulli1980 MS mi chodí po 12 až 13 dnoch po ovu, takže to nebolo zas tak skoro testované, v podstate už v deň meškania MS. Pardon, že som sa spýtala. Ešte len začíname s cestou za mimi.
@niky_d práve pre tieto sklamania ( je tam není tam bok tam zmizol atď ) robiť testy až pri meškaní ms
Dievcata vy ste nikdy netestovali skôr? Ruku na srdce....ktorá z vás vydrží čakať na 1-2 týždne po vynechani ms,ja určite nie a ona sa normálne opýtala ci je to možné? Vy hneď utocite načo si tak skoro robí test
@darkswan tak to obdivujem ak si to vydržala....niektoré ženy sú kľudnejšie keď si spravia test skôr...napr .ja by som bola nervoznejsia keby som mala 2 týždne čakať to by som na nič iné nemyslela len na to kedy urobím test a sklamanie môže prísť aj keď meska ms ...takze radšej skôr vedieť,je to uhol pohľadu, ale každá žena je iná každá to vníma ináč, lenže mne to tu pripadá, ze človek sa už aj boji niečo opýtať, lebo pekného slová sa tu nedočká
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niky_d skorej falosne poz.
Uz aj ten 14 dpo vecer by nieco ukazal