Ahojte dievcata,
rada by som sa Vas opytala na Vase skusenosti s tehotenskymi testami. Viem, ze uz je tu vela diskusii so slabou druhou ciarkou "duchom", ale moj problem je, ze duch vobec nesilnie. Test som si robila po najprv 3 dni po meskani ms a ukazal len jednu ciarku, tyzden po meskani sa objavil prvy duch a nasledne 11. a 12. den od meskania sa objavil duch rovnako intenzivny. Myslite, ze by som mohla byt tehu?
Mavam aj bolesti v podbrusku, mierne naliate prsia a niekedy sa mi tazko dycha.
Idem sa dnes objednat aj k doktorovi, ale rada by som vedela, ci sa niektora z Vas nestretla s podobnou situaciou, lebo mam zvlastny pocit, ze neviem, ci sa mozem zacinat tesit, alebo sa mam skor bat.
Dakujem pekne za Vase reakcie!! A pridavam aj fotku testov.
Teš sa 🙂 Ja som mala presne taký testik a mám krásnu bambuľku 🙂 Pri predchádzajúcich troch tehotenstvách som mala silné čiarky a ani raz to bohužiaľ nevyšlo. Prajem Ti krásne tehotenstvo a ver, bude to v poriadku 🙂
Keď som použila jeden druh testíku, tiež iba duch a nesilnel. Iný druh, úplne silná čiarka. Nejde totiž o farbu čiarku, akákoľvek je čiarky. Doktor potvrdil tehotenstvo, no bohužiaľ, tehotenstvo neprosperovalo. V šiestom týždni po menštruácii podľa sona identifikoval ešte len štvrtý, maximálne piaty týždeň. Mohlo dôjsť neskôr k oplodneniu. Nie vždy si je žena istá ovuláciou. kontrola o dva a pol týždňa. Nič sa bohužiaľ nezmenilo. Na druhý deň po vyšetrení som začala masívne krvácať, ale aj napriek tomu som musela podstúpiť kyretáž.
Neber to tak, že ťa straším. Kamarátka mala slabú čiarku a dnes tá čiarka štvorkuje popod stôl a takých prípadov poznám mnoho. Je to presne ako píše @bosoriak
Doktor ti povie viac, ale samozrejme prajem veľa šťastia.
Ja mam 3 deti..a pri kazdom jednom som mala ducha 😊
@lutinka mne tiez od stvrtka velmi nezosilnel, volala som dnes k dr a objednala ma za 2tyzdne. co sa ma stat, stane sa. ak nekrvacas, nemas silne krce a bolesti, tak by som pockala a skusila inu znacku testu. drzim palce
Dakujem zienky, bola som dnes hned u lekara, ale objednali ma na buduci tyzden, kedze poslednu ms som mala 25.5., tak vraj by este nic nebolo vidno.
Tak teda uvidim.
@lutinka drzim palce!!!!
Budem držať palce 🙂 Dúfam, že ti potvrdia, že si tehu. Ja som inak tiež mala najprv takú slabšiu čiarku ale mne ju bolo zakaždým vidno viac a viac. Ale každá žena to môže mať inak takže nestrácaj nádej a daj nám potom vedieť 🙂
Dakujem Vam baby, podporili ste ma, urcite dam potom vediet ako sa to vyvija.🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Ahojte dievcata, tak som bola dnes konecne u doktora a mame malu fazulku!! Len je este velmi malicka, tak 1.8. som este objednana na potvrdenie. Ale lekar mi povedal, ze to vyzera v uplnom poriadku na taky zaciatok 6tt a tym ze mavam niekedy aj dlhsi cyklus, tak to bude pravdepodobne len posunute..🙂Och, velmi si zelam, aby pekne rastlo!
@lutinka Veľmi ti to prajem. To je úplne super!!! A samozrejme aj trošku závidím, ale len v dobrom. Je to krásne.
Dnes som ju mala.dostat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lutinka Nechaj to na lekara zatial. Ja som stary pesimista a vzdy vsade vidim problem, ale jedno viem - z farby druhej ciarky sa neda usudzovat absolutne nic. kopcu zien ukazuje takto a maju normalne zdrave tehotenstva a kopcu zien zas ukaze takto a je z toho mimomaternicove alebo zamlcany potrat. Proste, farba pruzku nie je ukazovatel. Objektivny ukazovatel je to, ako rastie HCg v krvi a to sa aj tak dozvies v najlepsom pripade o 3 dni. Takze zbytocne nestresovat a brat to tak, ze co ma byt, to bude, nic ine sa aj tak neda robit.
Drzim ti palce, aby to vyslo.