Ahojte dievčatá, MS mi mešká 2 dní, spravila som mamatest z ranného moču. Vidíte tam niečo? Mám testovať ešte raz? Ďakujem
Ano
Áno,mám testovať alebo áno vidíte? 🙈
Ano je to tam, otestuj rano a co najmenej pit pred spanim.
@anjelicek26 ďakujem, ani tomu neverím,ani sme neplánovali,mám dvojročnú dcérku, ešťe by som počkala s otehotnením 😱. Ale ak naozaj bude pozi,tak to je riadne prekvapenie pre nás 😁
@vica90 ved to je ideal, ked bude mat dcerka necele tri narodi sa mimi, potom ona do skolky a budes mat cas na babo, vsetko je tak ako ma byt...
@anjelicek26 ďakujem za ukludnenie, veď máš pravdu ❤️
Ja zvyčajne nič nevidím ale tu niečo vidno... Počkaj 2 dní a ak stále bude meškať test zopakuje a výsledok bude jasný... A neboj určite to zvládneš moja sesternica ma 3 deti v priebehu 5 rokov...a bratranec stihli 4 za 7 rokov
@vica90 áno vidno, držím palce 🙂
@summersunny94 ďakujem 😘
@vica90 kedy budeš robiť zajtra? 😊
@summersunny94 kúpila som si viac testov dnes, možno zajtra ráno vyskúšam pepino
@vica90 vyskúšaj uvidíš bude tam 😊
@summersunny94 zajtra ráno určite testujem, potom dám fotku
@vica90 teším sa aj ja na foto 😊
@vica90 joj to ma naozaj veľmi mrzí 😔 dúfala som že v tvojom prípade nebude mamatest duchovat (mne sa to už stalo) 😔 držím silno palceky aby sa vám to budúci mesiac vydarilo a našla si najkrajšie dve ciarocky. My sa snažíme už rok za pár dní a stále nič , tiež v to každý mesiac dúfame 😌
@summersunny94 ďakujem. Nie som až veľmi smutná, veď mám dvojročnú dcérku.
Aj tebe držím palčeky, prajem ti krásny pozi testík.
Viem,ako sa cítiš,my sme sa snažili 5 rokov, dvakrát ma operovali, brala som všeliaké tabletky a vitamíny,aby som sa otehotnela, trikrát som sa potratila,takže prešla som aj ja cez všetko,a nakoniec sa mi narodila dcérka v 2019.
@vica90 aj my už máme jednu dcérku , tiež sa narodila v 2019 roku 😊 ďakujem pekne za podporu , snáď sa obom podarí čo najskôr sa znovu tešiť z ďalšieho drobčeka 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vica90 áno 😄