Duch na teste už 3. deň

28. júl 2023

Ahojte uz 3 dni mam ducha na testoch… mate niekto podobnu skusenost? Pri prvom som to mala uplne inak… teraz sa snazime o druhe a neviem.. inak som 12dpo…

gypsomilka
28. júl 2023

Ak nesilnie ciarka moze ist o biochemicke tehotenstvo

selena_luna
28. júl 2023

Na 12 dpo ciarka dostatocna. Teraz hcg rastie velmi pomaly, ciarka preto silnie slabo Testuj sa radsej az o 3-4 dni a uvidis ci vidis rozdiel. Ked porovnas 2 testy za tyzden.

autor
28. júl 2023

@gypsomilka no to som uz raz mala..tiez si myslim… ale chcela som vediet nejake osobne skusenosti ci nahodou niekto nemal ked zacali ciarky silniet napriklad az ked uz ms meskala…

autor
28. júl 2023

@selena_luna no len som ostala zmatena pri prvom dietati bolo vidiet ze ciarka krasne silnie .. ale kazdopadne ano uvidim o par dni ci z toho nieco bude

selena_luna
28. júl 2023

Mne ciarky silneju az ked mi ms vynechala niekolko dni. Teda pred ms to boli takmer neviditelni dusikovia a potom velmi postupne silneli. Prve dni takmer vobec. Tak sa neznepokojuj, drzim palce nech to dobre dopadne

autor
29. júl 2023

@selena_luna dakujem ☺️ Dam vediet ako som dopadla

medvedik123
30. júl 2023

Testuj sa vždy rovnakým testom každé 2-3 dni a tam hneď uvidíš 😊 držím palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre