Ahojte uz 3 dni mam ducha na testoch… mate niekto podobnu skusenost? Pri prvom som to mala uplne inak… teraz sa snazime o druhe a neviem.. inak som 12dpo…
Na 12 dpo ciarka dostatocna. Teraz hcg rastie velmi pomaly, ciarka preto silnie slabo Testuj sa radsej az o 3-4 dni a uvidis ci vidis rozdiel. Ked porovnas 2 testy za tyzden.
@gypsomilka no to som uz raz mala..tiez si myslim… ale chcela som vediet nejake osobne skusenosti ci nahodou niekto nemal ked zacali ciarky silniet napriklad az ked uz ms meskala…
@selena_luna no len som ostala zmatena pri prvom dietati bolo vidiet ze ciarka krasne silnie .. ale kazdopadne ano uvidim o par dni ci z toho nieco bude
Mne ciarky silneju az ked mi ms vynechala niekolko dni. Teda pred ms to boli takmer neviditelni dusikovia a potom velmi postupne silneli. Prve dni takmer vobec. Tak sa neznepokojuj, drzim palce nech to dobre dopadne
@selena_luna dakujem ☺️ Dam vediet ako som dopadla
Testuj sa vždy rovnakým testom každé 2-3 dni a tam hneď uvidíš 😊 držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak nesilnie ciarka moze ist o biochemicke tehotenstvo