Duch na teste rapi clear

timea11121
30. nov 2012

Chcela by som sa vás spytat ma niekto s tymto testom skusenosti rapiclear, trikrat som ho skusala po sebe a stale mi vysla slaba ciarocka? menstruacia mi meska len dva dni,nepocitujem ziadne priznaky len stale chodim na malu,,,Je tento test podla vas spolahlivy,?

soldi
30. nov 2012

@timea11121 nie je. skus mamatest. rapi clear ukazuje ciarocku, aj ked sa o tehotenstvo nejedna.
co pravdaze neznamena, ze tehotna nie si, akurat pri tomto teste nemas istotu 🙂
inak dva dni po meskani by uz mali byt kolajnice. mas pravidelny cyklus?

evinka2308
30. nov 2012

skus mamatest s citlivostou 10 alebo pepino 🙂

timea11121
autor
30. nov 2012

Mám pravidelny cyklus,ale mas s tym zle skusenosti?Lebo ked som nebola tehotna a som si robila tak nikdy mi neukazal ciarku. A skadial vies ze ukazuje ciarku aj vtedy ked sa o tehotenstvo nejedna?

reni1512
30. nov 2012

jednoznacne mamatest....

timea11121
autor
30. nov 2012

evinka ale ten rapi clear je tiez z citlivostou 10 😝 aj ty s nim mas zle skusenosti?

soldi
30. nov 2012

@timea11121 patrim do jednej temy na inom fore, kde nas bolo 70 a testovali sme ako dive, tie najpredavanejsie testy mam zmapovane celkom slusne. rapi clear sme volali rapi shit, hadaj preco 😀

tam nejde o to, aku ma citlivost, ale o to, ze proste byva casto falosne pozitivny 🙂 myslim, ze to je najmenej ist kupit spolahlivu znacku testu, nez takto dumat nad tym, ci ukazuje spravne alebo nie 🙂

mne mamatest ukazal spolahlivo tehotenstvo uz 5 dni pred ocakavanou menstruaciou 🙂 2 krat 🙂

timea11121
autor
30. nov 2012

hm dikyy aspon si nebudem robit nádeje 🙂 ja som ho robila trikrat a trikrat mi ukazal to isteee,,,ale najblisie si kupim inu znacku uz sa mi nechce s tym zaoberat pretoze testujem kazdy den jak debo 😀 ...pockam tyzden a uvidime

timea11121
autor
30. nov 2012

soldi ale ty si myslela na kazetu alebo na ten pruzok?

ktore
30. nov 2012

@timea11121 nie je nic spolahlivejsie ako mamatest.su vselijake reklamne tahy na citlivost,vraj uz 5 dni po oplodneni.kup si mamatest ja som vyskusala mnoho testou.mamatest bol naj...je vynimocny...

soldi
30. nov 2012

@timea11121 pruzok 🙂 kazeta je menej citliva 🙂 ale len o malicko, ak Ti dva dni meska, tak aj kazeta Ti pekne ukaze.
zbehni do najblizsej lekarne a kup hocijaky test okrem rapi shit a woman secret 🙂
lekarne maju podla mna najvyssie provizie z rapi clearu lebo ho vzdy kazdemu nutia, ako najlepsi test a ja stale dookola vysvetlujem tetam predavackam, ze opak je pravdou 😀

timea11121
autor
30. nov 2012

no ved prave stale toto davaju stoji dakolko 4,75... mne kazeta ukazala trkrat taku slabu ciarku nie pruzok,,,,tak ja uz fakt neviem ,zajtra skocim kupit dneska sa mi vobec uz nechce 😝

ktore
30. nov 2012

@timea11121 alebo v pondelok volat dokt.ze mas pozit test. 🙂 🙂 🙂

evinka2308
30. nov 2012

timea rapi clear som nemala ale pocula som od bab ze nie je spolahlivy kazdy si chvali mamatest 🙂 tak skus ten ..moze byt ze rapi sa ukazuje fal.pozitivny som pocula ze aj modra sprava ukazuje 2 // aj ked nie si tehotna.. 🙂

janesa1984
1. dec 2012

mne ked som nebola tehu tak neukázal nič a ked som bola tehu tak ukázal kolajničky 🙂

kikushka2386
1. dec 2012

ja som mala pokazde rapi clear a vzdy ukazal tak ako ma :_) co som bola tehu alebo nie

hajajanka
1. dec 2012

Mne rapi clear ukazal spolahlivo na 29. dc, t. j. v den ocakavanej ms. Ukazal slabu ciarocku, ale spolahlivo. Teraz mie tie ciarky behaju po byte 🙂
Ked som testovala v "neuspesnych" mesiacoch, tak neukazal ani naznak ciarky.

timea11121
autor
1. dec 2012

aj podla mna je spravny ten test dneska som si kupila dr,max tehotensky test a zas mam tam take slabsiu ciarku ale je tam a vidno ju aj z dialky.aj menzes mi meska uz tri dni tak pravdepodobne budem tehu. 🙂 ale nie je to este iste nechcem to zakriknut

lauritka
1. dec 2012

@timea11121 hlavna vec aby tmavli 🙂 akurat podla mojho nazoru su tie rapidy dost predrazene. 😒 v lekarni ako prve vytiahnu na teba tie 😅
ak mas po ruke DM, kupp si tam testiky pepino, neskor uz aj oni pekne ukazuju a je prijatelna cena.

mimka8954
5. okt 2020

Stalo sa mi niečo divne mala som menštruáciu a digitálny test mi stále ukazuje 1-2 volala som aj sestričke bola som na krv tak len som nejak NATO zabudla keďže som mala mrchu tak som jej až dnes zavolala a ona mi povedala že je aj nieje tam tehotenstvo tak ja už neviem

patka182
7. feb 2021

Myslite že je klamlivo pozitivny? Mam ešte jeden pred nim ta ista značka bol negatívny a tento mi ukázal toto

patka182
7. feb 2021

V skutočnosti je vidieť lepšie ale neda sa to lepšoe odfotiť

mimka8954
28. sep 2021

Chcem sa opitat môžem byť tehotná je tam niečo vidieť prví je dnes ráno a druhý včera poobede

mimka8954
28. sep 2021

@mimka8954 ešte som chcela dodať menzes mešká 5dni :(

eveline88
25. mar 2023

@mimka8954 ako si vtedy dopadla? Mne Clear blue digi ukazuje 1-2 ale meska mi MS uz 10 dni. Ine testy nic nezachytili. Co to do prdele je??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre