Chcela by som sa vás spytat ma niekto s tymto testom skusenosti rapiclear, trikrat som ho skusala po sebe a stale mi vysla slaba ciarocka? menstruacia mi meska len dva dni,nepocitujem ziadne priznaky len stale chodim na malu,,,Je tento test podla vas spolahlivy,?
skus mamatest s citlivostou 10 alebo pepino 🙂
Mám pravidelny cyklus,ale mas s tym zle skusenosti?Lebo ked som nebola tehotna a som si robila tak nikdy mi neukazal ciarku. A skadial vies ze ukazuje ciarku aj vtedy ked sa o tehotenstvo nejedna?
jednoznacne mamatest....
evinka ale ten rapi clear je tiez z citlivostou 10 😝 aj ty s nim mas zle skusenosti?
@timea11121 patrim do jednej temy na inom fore, kde nas bolo 70 a testovali sme ako dive, tie najpredavanejsie testy mam zmapovane celkom slusne. rapi clear sme volali rapi shit, hadaj preco 😀
tam nejde o to, aku ma citlivost, ale o to, ze proste byva casto falosne pozitivny 🙂 myslim, ze to je najmenej ist kupit spolahlivu znacku testu, nez takto dumat nad tym, ci ukazuje spravne alebo nie 🙂
mne mamatest ukazal spolahlivo tehotenstvo uz 5 dni pred ocakavanou menstruaciou 🙂 2 krat 🙂
hm dikyy aspon si nebudem robit nádeje 🙂 ja som ho robila trikrat a trikrat mi ukazal to isteee,,,ale najblisie si kupim inu znacku uz sa mi nechce s tym zaoberat pretoze testujem kazdy den jak debo 😀 ...pockam tyzden a uvidime
soldi ale ty si myslela na kazetu alebo na ten pruzok?
@timea11121 nie je nic spolahlivejsie ako mamatest.su vselijake reklamne tahy na citlivost,vraj uz 5 dni po oplodneni.kup si mamatest ja som vyskusala mnoho testou.mamatest bol naj...je vynimocny...
@timea11121 pruzok 🙂 kazeta je menej citliva 🙂 ale len o malicko, ak Ti dva dni meska, tak aj kazeta Ti pekne ukaze.
zbehni do najblizsej lekarne a kup hocijaky test okrem rapi shit a woman secret 🙂
lekarne maju podla mna najvyssie provizie z rapi clearu lebo ho vzdy kazdemu nutia, ako najlepsi test a ja stale dookola vysvetlujem tetam predavackam, ze opak je pravdou 😀
no ved prave stale toto davaju stoji dakolko 4,75... mne kazeta ukazala trkrat taku slabu ciarku nie pruzok,,,,tak ja uz fakt neviem ,zajtra skocim kupit dneska sa mi vobec uz nechce 😝
@timea11121 alebo v pondelok volat dokt.ze mas pozit test. 🙂 🙂 🙂
timea rapi clear som nemala ale pocula som od bab ze nie je spolahlivy kazdy si chvali mamatest 🙂 tak skus ten ..moze byt ze rapi sa ukazuje fal.pozitivny som pocula ze aj modra sprava ukazuje 2 // aj ked nie si tehotna.. 🙂
mne ked som nebola tehu tak neukázal nič a ked som bola tehu tak ukázal kolajničky 🙂
ja som mala pokazde rapi clear a vzdy ukazal tak ako ma :_) co som bola tehu alebo nie
Mne rapi clear ukazal spolahlivo na 29. dc, t. j. v den ocakavanej ms. Ukazal slabu ciarocku, ale spolahlivo. Teraz mie tie ciarky behaju po byte 🙂
Ked som testovala v "neuspesnych" mesiacoch, tak neukazal ani naznak ciarky.
aj podla mna je spravny ten test dneska som si kupila dr,max tehotensky test a zas mam tam take slabsiu ciarku ale je tam a vidno ju aj z dialky.aj menzes mi meska uz tri dni tak pravdepodobne budem tehu. 🙂 ale nie je to este iste nechcem to zakriknut
@timea11121 hlavna vec aby tmavli 🙂 akurat podla mojho nazoru su tie rapidy dost predrazene. 😒 v lekarni ako prve vytiahnu na teba tie 😅
ak mas po ruke DM, kupp si tam testiky pepino, neskor uz aj oni pekne ukazuju a je prijatelna cena.
Stalo sa mi niečo divne mala som menštruáciu a digitálny test mi stále ukazuje 1-2 volala som aj sestričke bola som na krv tak len som nejak NATO zabudla keďže som mala mrchu tak som jej až dnes zavolala a ona mi povedala že je aj nieje tam tehotenstvo tak ja už neviem
V skutočnosti je vidieť lepšie ale neda sa to lepšoe odfotiť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@timea11121 nie je. skus mamatest. rapi clear ukazuje ciarocku, aj ked sa o tehotenstvo nejedna.
co pravdaze neznamena, ze tehotna nie si, akurat pri tomto teste nemas istotu 🙂
inak dva dni po meskani by uz mali byt kolajnice. mas pravidelny cyklus?