Ahojte damy. Mam taky problem. Menzes som mala dostat 31.12.2023. Test prvy som si robila 30.12. A bol jednoznacne negativny. Dnes som si rano robila druhy test a zda sa mi tam duch. Potom som utekala kupit digitalny ten ukazal ze je negativny. Kupila som dalsie dva pruzkove a tie su tiez negat. Myslite ze mozem byt v druhom stave? Volala som gynekologovi, lebo uzivam lieky a som ich vysadila ak by nahodou. Preto by som potrebovala potvrdit alebo vyvratit tehu. Bol velmi neochotny a opakoval mi ze ak nemam dve jasne ciarky tak niesom tehotna. V
Este aby som upresnila informacie 23.12 sme mali sex, 27.12. Som mala strasne krce v bruchu aj v krizoch a spinenie som mala niekolko dni. Uz nemam nic.
ani jeden nie je pozitívny
@janai1 Na tom plastovom je slabučká druhá čiara.
@7iris7 clearblue digi ma citlivosť až 25, preto je možné že ešte vyšiel negatívne. Ja teda na každom vidím slabučku čiarku. Skús za 2-3 dni test zopakovať a uvidíš 🙂 Veľmi držím palce nech to dopadne ako si želáš.
@7iris7 Ja vidím aj na tých dvoch prúžkových slabé druhé čiarky.
@zuzanockamt @katariiinkaa dakujem damy.. aj ja vidim ale muz povedal ze nevidi nic.. najma ja sa citim kazdym dnom horsie.. akoby mi tazko od zaludka po kazdom jedle bolo… toci sa mi hlava.. boli brusko… spinenie ziadne len vytok mam… proste citim ze nieco je inak
@7iris7 Vyskúšaj o dva dni ďalšie testy. A uvidíš.
Budes musiet pockat, ja to tam vidim, ale je strasne skoro este... digitalny je od hcg 15 a tie ostatne mas od hcg 10 tam staci trosku zredukovany moc a mas to iny vysledok... skus o tri dni...
Ja vidim len negativne testy. Tie lieky co uzivas su hak? Ja by som pocuvala lekara...
Ja si myslím že na 3 testoch by nebol vždy taký viditeľný falošný duch. Podľa mna u pozitívne a uvidis o deň dva či budú silnejšie 🙂
Ja mam velky monitor, ja to tam vidim 👍 Uvidime, co s toho bude, je to este vsetko alebo nic...
@chrobak7 ja si nepotrebujem vsugerovavat. Ja uz dcerku mam. Pred par mesiacmi som si nechala vybrat mirenu. Nedavame si pozor lebo sme sa dohodli ze ak pride druhe tak vychovame. Ale nesnazili sme sa vyslovene o to. Takze si nepotrebujem nic vsugerovavat. Len nechcem pripadny plod ohrozovat liekmi ktore mam predpisane.
@7iris7 ahoj, urcite tam nieco dost vidno, opakuj tie testy este o par dni.
Ja tam niečo vidim 🥰držím palce treba o dva dni zopakovať ♥️držím palce
@7iris7 ak dobre viim mate tam.duchov na oboch pruzkovich aj na prvom rapiclear
@chrobak7 🙈🤦♀️
Pekne ciarky Uz🥰👌
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@7iris7 Ako vyzerajú tie prúžkové testy po vyschnutí? A vieš presný dátum ovulácie?