Ahojte čo si myslíte??
@misik1234 skúsila som bola iba / mám aj simptony bolia ma prsia pod bruškom cítim také čudné bolestí kríže má tiež bolia takže neviem ...
Urob este jeden o dva dni z prveho ranneho mocu a uvidis. Bud to zosilnie alebo zmizne, nieco sa tam crta. Drzim palce 🍀
@veronice zosilnel ten prvý na fotke to tak nevidno dobre ale dnes bol negatívny
@janapompova robila si tu istu znacku testu a dnes bol negativny? MS ti uz meska? Alebo este len ma prist?
Skus taku istu značku znova
Niečo vidím 🙂
@mikasz robila som si inú značku a ten bol negatívny neskôr som si kúpila ten istý a bol tam zas duch a dnes ráno krámy bez bolesti bez všetkého takže nechápem aj cicky má boleli rozšírili sa mi a z jedného prsníka keď som stála stačila mi vytekala biela tekutina
@janapompova nerob si testy rôznych znaciek. Je to pozitívny test. Čiarku pekne vidno. Ten druhy to zrejme nezaznamenal. Urob si ešte raz a daj vedieť. Drzim palce
@maximilie urobila som si včera ten istý test tiež tam bol duch ale dnes ráno prišla mrcha
@janapompova ak ciarka nesilnie a prisla este aj ms, tak to bude asi biochemicke tehotenstvo... 😔
@janapompova skoda, nabudúce to vyjde. Drzim prsty
@janapompova niečo sa tam rysuje 🙂 skús o dva dni😉
@maximilie dostala som mrchu,ale neviem takú som ešte nemala prvý deň pár kvapiek druhý deň tak isto 3 deň silnejšie to bolo a dnes úplne od rána nič až okolo 5 som zas začala krvacat nechápem už tomu vôbec ,dnes som si spravila test a je tam aj //čiarka ale slabá ale vidno ju .sex sme mali 3.2 na plno a 7.2
@janapompova ja keď som bola tehotná, zacala som slabulinko krvácať v čase keď som mala dostať. Ale to bolo len také ružové. Podla mna kým to nie je klasická červená krv, a veľa, tak ešte máš nádej. Kedy si si robila naposledy test? A od 5 uz krvacas normalne???
@janapompova a ta druha / bola silnejšia ako tu na foto?
Joj do kelu 😞
Nádej tam ešte je , ale treba byt realista. Ako dlho sa uz snažíte?
@janapompova
Colostrum sa tvorí až okolo 5.mesiaca tehotenstva v prsníkoch, skôr nie, takze ktovie čo za biela tekutina ti vytekala z prsníkov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janapompova niečo tam vidím ale skus o 2 dní a ráno 🙂 držím palce 🙏