Ahojte zienky, myslite že na teste by mohol byt duch? Alebo je to skôr kanalik ♀️ Ked sa teraz pozriem na fotku vidím aj tri čiarky
už ani sama neviem
negativny, skus lepsie odfotiť, blizsie takto nevidim nic
Aj tam vidim strasne slabunku skus testovat kazdy den
No neviem mne to dojde cudne nevies lepsie sfotit
ja ti to poviem tak.ked som sa snazila tiez som sa sledovala ze oj tak ma prsia este neboleli som v tom-nebola som.tak ma taha v podbrusku som v tom-nebola som..a ked mi nebolo nic bola som v tom.len meskala ms a to ja som nemala extra pravidelnu ale uz bol tusak...a prveho som dokonca ani nezistila.bola som v 5+6 cca ked som sla do gyn lebo nejake lieky a ze mi zasa meska este som nadavala ze mam zasa cystu (uz som raz mala) a on ze pojdeme kuk.pozera pozera odlozi utz a ze no ta tvoja cysta sa o par mesiacov bude volat...takze takto.nesledovat sa uzivat a ked meska testovat...ja som tiez testovala dopredu nahanala duchov sveta a ked som sa vyprdla ani som nezistila ze som v tom
@annie2205 ja tam vidím naznak. Urobi si zajtra dalsi či bude silniet drzim palce!
@annie2205 troška som sa pohrala v editore a nieco tam je vidno, ale je to strasne ale strasne slabunké
@snazilka_bio_mamka ďakujem, takto to vidieť trosku viac Áno je to slabucke, takze zatiaľ sa nejako neteším, ale mám takú mini nádej keďže doteraz boli vždy testy uuuuplne bez náznaku akejkoľvek druhej čiarky
@annie2205 ja som mometalne v stadiu, že dnes by som mala dostať MS a modlim sa aby neprisiel.. test z rána snehobiely..tá facka kazdy mesiac ked pride MS je k nezaplateniu.
@snazilka_bio_mamka poznám ten pocit a kolko DPO si?
14 - 15 dní :/ podla mna by uz aspon ducha mohlo ukazať ale tak nic.. plus mam take velmi jemne krce od vcera, zatial ms nikde
@snazilka_bio_mamka hmmm tak to by už mohlo ale tak kým nepride MS je vždy šanca, že to vyšlo. Ako dlho sa snažíte?
@pmoricova Ďakujeeem Tak ja zatiaľ toto neberiem ako pozitívny test, lebo fakt je to slabé a ešte sa všeličo môže udiať. Ale mala som dosť kŕče tak 9-10DPO čo by mohlo byt relatívne uhniezdenie a teraz som 13 DPO, čo aj vychádza podľa mojich skromných výpočtov, že hcg by bolo ešte nízke nato, aby bola silná čiarka
A hlavne moje bradavky sa rozhodli zväčšiť sa a byť strašne citlivé aj keď mi to príde strašne skoro, keď niektoré ženy hovoria, že nemali absolútne žiadne príznaky
♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@annie2205 ja tam vidim jednu
♀️