Ahojte zienky, myslite že na teste by mohol byt duch? Alebo je to skôr kanalik 🤷🏻♀️ Ked sa teraz pozriem na fotku vidím aj tri čiarky 😂 už ani sama neviem
negativny, skus lepsie odfotiť, blizsie takto nevidim nic
Aj tam vidim strasne slabunku 🙂 skus testovat kazdy den 🙂
No neviem mne to dojde cudne nevies lepsie sfotit
ja ti to poviem tak.ked som sa snazila tiez som sa sledovala ze oj tak ma prsia este neboleli som v tom-nebola som.tak ma taha v podbrusku som v tom-nebola som..a ked mi nebolo nic bola som v tom.len meskala ms a to ja som nemala extra pravidelnu ale uz bol tusak...a prveho som dokonca ani nezistila.bola som v 5+6 cca ked som sla do gyn lebo nejake lieky a ze mi zasa meska este som nadavala ze mam zasa cystu (uz som raz mala) a on ze pojdeme kuk.pozera pozera odlozi utz a ze no ta tvoja cysta sa o par mesiacov bude volat...takze takto.nesledovat sa uzivat a ked meska testovat...ja som tiez testovala dopredu nahanala duchov sveta a ked som sa vyprdla ani som nezistila ze som v tom 😆
@annie2205 ja tam vidím naznak. Urobi si zajtra dalsi či bude silniet 🙂 drzim palce!
@annie2205 troška som sa pohrala v editore a nieco tam je vidno, ale je to strasne ale strasne slabunké
@snazilka_bio_mamka ďakujem, takto to vidieť trosku viac 😊 Áno je to slabucke, takze zatiaľ sa nejako neteším, ale mám takú mini nádej keďže doteraz boli vždy testy uuuuplne bez náznaku akejkoľvek druhej čiarky 😁
@annie2205 ja som mometalne v stadiu, že dnes by som mala dostať MS a modlim sa aby neprisiel.. test z rána snehobiely..tá facka kazdy mesiac ked pride MS je k nezaplateniu.
@snazilka_bio_mamka poznám ten pocit 🙈 a kolko DPO si?
14 - 15 dní :/ podla mna by uz aspon ducha mohlo ukazať ale tak nic.. plus mam take velmi jemne krce od vcera, zatial ms nikde 🙏
@snazilka_bio_mamka hmmm tak to by už mohlo🙈 ale tak kým nepride MS je vždy šanca, že to vyšlo. Ako dlho sa snažíte?
@pmoricova Ďakujeeem 😊 Tak ja zatiaľ toto neberiem ako pozitívny test, lebo fakt je to slabé a ešte sa všeličo môže udiať. Ale mala som dosť kŕče tak 9-10DPO čo by mohlo byt relatívne uhniezdenie a teraz som 13 DPO, čo aj vychádza podľa mojich skromných výpočtov, že hcg by bolo ešte nízke nato, aby bola silná čiarka 😁 A hlavne moje bradavky sa rozhodli zväčšiť sa a byť strašne citlivé aj keď mi to príde strašne skoro, keď niektoré ženy hovoria, že nemali absolútne žiadne príznaky 🤷🏻♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@annie2205 ja tam vidim jednu 🤷♀️