Duch na teste a špinenie.

emmakrf
19. nov 2019

Ahojte, presne v čase menštruacie som dostala špinenie a trva to už 4deň. Robila som si včera test najskôr somtam nič nemala a potom som sa bola neskôr pozrieť a bola tam slaba čiarka. Dneska ráno test uplne negatívny a špinenie pokračuje. Snažíme sa prvý mesiac tak neviem či je to normálne. Ďakujem pekne za odpoveď

nuci616
19. nov 2019

@emmakrf podľa mňa by si mala počkať či ti bude meškať ms a neriešiť to tak, je to len prvý meiac, ak ti nemešká ms ešte resp, mala špinenie počkaj do dalšej, môžme len hádať, duch sa väčšinou objaví v čase stanovenom na teste 5min štandartne, keď to je neskôr nemusí to byť presné skrz to, že sa to farbí lebo to je tam proste dlho

kolieskova232
19. nov 2019

@emmakrf skoro si si robila test, je potrebne pockat aspon nejakych 10 dni a az potom si spravit.

tumira
19. nov 2019

neviem po akom case si sa bola potom znova pozriet na ten test ale po nejakom case by sa uz vysledok nemal odcitat. ak bol test z ranneho mocu negativny tak si myslim, ze asi tehotna nebudes ale ako baby pisali, skus si spravit test este trochu neskor

sadkoni
19. nov 2019

@emmakrf čakaj do budúcej ms, prípadne sa otestuj až o niekoľko dní, napríklad 7

bubalea
19. nov 2019

To špinenie môže byť podľa mňa aj nejaká slabšia ms, uvidíš. Musíš počkať, sprav zase potom test a uvidíš

emmakrf
autor
20. nov 2019

@nuci616 dakujem za odpoved🙂

juliatriscova
26. nov 2020

@emmakrf bola si tehu?

emmakrf
autor
29. nov 2020

@juliatriscova nie az na dalsi mesiac🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre