Ahojte, čítam veľa článkov o tejto problematike a mám potrebu sa opýtať ... S mužom sa snažíme o dieťatko , doktor mi predpísal aj duphaston a beriem inifolic. Mali sme styk presne na ovuláciu. Menstruacia mešká 3 dni tak som si urobila test a bola tam úplne slabučká druha čiarka tzv. duch. Myslite že sa mame tešiť? Ja som strašne plakala keď som ju dnes uvidela len sa bojím že sa sklameme. Ďakujem za odpovede a ku gynekológovi idem zajtra len neviem či mu to povedať alebo ho až na 100% prekvapiť 😊
Test je pozitivny ☺ toto nieje ziadny duch, drzim palce
ja by som pockala, este je hrozne skoro 🙂 par dni a uvidis silnu ciarku 🙂 vyzera to na dusika
tiez som myslela hrozne skoro na navstevu lekara 🙂
@karmela aký ticinkovy test by si mi odporučila lebo ako som čítala že mamatest veľmi skresľuje 😊bola by som najšťastnejšia na svete keby sa len stmavovala ... tak s krvi mi môže doktor zistiť hneď nie?
@shades3
Mne povedal že keď budem cítiť náznaky alebo hoc čo tak mám prísť tak teraz neviem no... zase nechcem vyzaerat ako paranoik ale aj prsia má bolia už viac ako týždeň a teraz cítim sa naozaj inak
@kvietok035 kiežby máš pravdu 😍
Alebo lady max 😉 Malo byt
menzes meska den...
@moninka666 jasne, to je pozitivny test 🙂
@shades3 fuu eate spravim asi jeden nejdem tomu uverit 2tyz.po styku taka silna ciarka🤗
@moninka666 no vyzera to super 🙂 teda, ja som mala tiez taku istu, a som teraz v 20tt 🙂 🙂 gratulujem! 🙂 ja som robila len jeden, a az po tyzdni dalsi, a to uz potom clear blue, a mi ukazalo tiez ze 2-3 tyzdne a super som sa tesila.. drzim palceky x
@shades3 ale tak tesim sa ale spokojna budem az ked budem mat v rukach knizku a bude po tych vsetkych testoch kedze prve tehu som mala hrozne v strese...vdaka toxo tak snad to uz bude ok😀
@moninka666 neboj.. ja prve tehu super, potom druhe skoncene MA, teraz toto furt zle vysledky, bolesti, ale lekar ma nenecha doma 😂 Stres furt, uz sa ale skludnujem x presne to rozumiem!
@moninka666 áno tam už vidieť čiarku pekne blahoželám 😊
@shades3 co je MA? a zle vysledky si z coho mala
@moninka666 MA = missed abort, cize zamlcany potrat... nekrvacas, nic, ale babatku prestane bit srdiecko 😢
@moninka666 a zle vysledky z vypoctov rizika na downov syndrom, nastastie sa nepotvrdilo uf!
@shades3 no moje..to ma mrzi ja sa len modlim nech mam vsetko v poriadku..pri prvom tehu uz srdiecko bilo v6tt..dns som si robila znoca test tak je tam ra ciarka druha taka slabucka a na gyndu pojdem asi az po 5tt ci ist prv???
@laureenka to mi je luto 😕mozno to nebolo tym stresom ale mozno islo o biochemicke tehotenstvo. Ja som to mala takisto- ducha,hCG merane u dr mi nestupalo ale v 2.t.sa drzalo len na 40a potom krvacanie. Netrap sa,je to pomerne bezne a keby sa netrstujes tak ani o tom nevies. Vyjde to nabuduce.drzim palce 😉😙
@moninka666 ja som nemala nikdy pravidelny cyklus, poslednych par mesiacov sa mi upravil na 30-31 dni, dnes mam 33DC a som si urobila mamatest a 2 rovne kolajnice 🙂 takze som stqstna ako blcha, kedze sa s manzelom snazime vyse roka a vzdy, ked mi dosla mrcha som bola sklamana...Uz len nech mi to potvrdi doktorka a bude super. Inac, drzim palce, aby to vyslo 🙂
@moninka666 aj mne bolo hrozne luto, ale teraz sme v 20tt tak verim, ze to dotiahneme! Gratulujem, velmi sa s tebou tesim! Mne v 5 tt len potvrdil, se som tehu, ale srdiecko az v 8tt pocuval. Ale ja som v 5tt sla, chcela som pocut, ze to je pravda 😍😍😍
@daniela2227 takyto test nepoznam, ale v kazdom okienku je ciarka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.