Ahojte, dnes je to 5 deň čo mi mešká MS a eobila som si dva testy na obydvoch vyšiel duch posielam foto čo myslíte?
Ja tam nic nevidim
Skor si myslim ze ten test je neplatny, skus iny..
Test bude platný, ale vyzerá ako negatívny... skús inú značku. Mne 4 dni po očakávanej MS ukázalo jasnú tmavú čiarku (GS mamatest)... ak si otehotnela neskôr v rámci cyklu môže to byť ešte +
Oni niektoré tie testy majú tú ,,pozitívnu,, čiarku už akoby predtlacenu a v prípade pozitívneho moču ju len poriadne zvýrazní, ja som tiež pri niektorých testoch už začínala vidieť túto predtlacenu zatiaľ čo môj priateľ nevidel absolútne nič... Takže skôr by som urobila iný test ktorý bude jednoznačnejši 😉
hmmm neviem, ako ma vyzerat pozitivne tento test, skor by som si skusila spravit nejaky iny a videla by si , ci ta tento strasil opravnene :D
@kristina8888 tak tento už vyzerá lepšie 😊😊😊 zopakovala by som zajtra alebo o 2 dni, myslím si že pozitívny 👏🏻
Tak tak tento už vyzerá nádejne 😉
Gratulujem☺
Gratulujem a prajem prijemne tehotenstvo
@saniaak nie neni tam druha
@kristina8888 mne takyto duch na teste beha po byte 😊je to tam😊
Ja viem že tam nieje druhá, len by som ju už tam moc moc chcela vidieť 🙂 ďakujem za odpovede.
No baby takže som v tom a možno stoho budú dvojičky ale mám strašný strach či to zvladneme z dvoma financne mate niekto neake skusenosti?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.